ΜΟΥΣΙΚΗ: 9χρονη σε Talent Show ρωτάει τον Κριτή: “Μήπως δεν είμαι αρκετά όμορφη;” Η Απάντησή του; Θα σας Συγκλονίσει!

img

Σε ηλικία μόλις 9 ετών, η Molly Sings ξέρει πώς να πατάει στις νότες και το έδειξε στην τυφλή οντισιόν της για το The Voice Kids Australia. Αλλά το νόημα του τραγουδιού της άγγιξε τους κριτές, ειδικά τις γυναίκες, Mel B. και Delta Goodrem.

Οι στίχοι ρωτάνε: “Δεν είμαι αρκετά όμορφη; Η καρδιά μου είναι πολύ πληγωμένη; Κλαίω πάρα πολύ; Είμαι πολύ ειλικρινής; Δεν σε κάνω να γελάς; Πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο;”

Η Kasey Chambers, η μουσικός που έγραψε το τραγούδι, είναι μια γυναίκα με εμπειρία στην ζωή. Αλλά υπάρχει κάτι ξεχωριστό στο να ακούς αυτούς τους στίχους να τραγουδιούνται από ένα κοριτσάκι που πραγματικά αγγίζει την καρδιά σου. Είναι συγκινητικό να φαντάζεσαι ένα παιδί να έχει τέτοιες ερωτήσεις και ανασφάλειες όπως στο τραγούδι – και η Molly τους δίνει το σωστό συναίσθημα καθώς τραγουδάει.

Αλλά το πιο συγκινητικό κομμάτι αυτής της ερμηνείας είναι η αντίδραση από τα παρασκήνια. Κάθε φορά που η κάμερα γυρνάει στην μαμά, τον μπαμπά και τον αδερφό της Molly, είναι ξεκάθαρο ότι και οι τρεις τους είναι απίστευτα περήφανοι για εκείνη. Καθώς οι κριτές γυρνάνε την καρέκλα τους, τα μάτια τους γεμίζουν δάκρυα.

Μετά την οντισιόν της Molly, η Mel B. λέει ότι εκείνη θα είναι η καλύτερη coach για την μικρή για έναν πολύ καλό λόγο – η δύναμη των κοριτσιών! “Είχες έλεγχο. Όταν γύρισα, είχες αυτοπεποίθηση. Είμαι κορίτσι, είσαι κορίτσι. Έχω τέσσερα παιδιά που είναι κορίτσια. Αν ήμουν εσύ, κορίτσι προς κορίτσι, θα ερχόμουν μαζί μου.”

Δείτε το βίντεο για να μάθετε με ποιον επιλέγει να πάει τελικά η Molly!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr