ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 Αδιαμφισβήτητα Σημάδια ότι ο Σύντροφός σου σε έχει πια Βαρεθεί. Εάν κάνει το 3ο, Χώρισέ τον Πρώτη Εσύ..!

img

Κατά καιρούς, όλοι μπορούμε να γίνουμε ενοχλητικοί προς τους ανθρώπους γύρω μας. Συγκεντρώσαμε προφανή σημάδια ότι ο σύντροφός σας έχει κουραστεί μαζί σας. 10. Ζει μόνο στο παρόν

viraltopnews.gr

Ο σύντροφός δεν κάνει σχέδια ούτε στο κοντινό μέλλον, το οποίο σίγουρα θα περάσετε μαζί, πόσο μάλλον για μακροπρόθεσμα κοινά σχέδια.

9. Σταμάτησε να δίνει σημασία στο χρόνο

viraltopnews.gr

Οι καθυστερήσεις 10, 15 και, στη συνέχεια, 30 λεπτών γίνονται συνηθισμένες. Θα πρέπει να υπενθυμίζετε συνεχώς τα ραντεβού και την ώρα. Μερικές φορές λέτε ακόμη έχετε ραντεβού μισή ώρα νωρίτερα, απλά για να είναι εκεί εγκαίρως.

8. Συχνά εξαφανίζεται χωρίς ίχνος

viraltopnews.gr

Ακόμα κι αν χρειάζεστε επειγόντως τη βοήθειά του, μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα μετά από μια μέρα. Και ακόμα κι αν δεν χρειάζεστε βοήθεια και του γράψετε, δεν περιμένετε μια γρήγορη απάντηση.

7. Άρχισε να κρύβει ακόμα και τα πιο συνηθισμένα πράγματα

viraltopnews.gr

Βλέπετε μαζί μια ταινία μαζί, όταν ο/η σύντροφος δέχεται μια κλήση ή ένα μήνυμα, ενώ η ώρα είναι ήδη αργά. Αλλά στην ερώτηση ποιος είναι και τι θέλει αυτό το άτομο, σίγουρα θα ακούσετε μια δικαιολογία για τη δουλειά.

6. Δεν θυμάται τις γιορτές σας

viraltopnews.gr

Τα Χριστούγεννα, η γιορτή σας ή τα γενέθλια δεν έχουν σημασία, γιατί γι ‘αυτόν είναι συνηθισμένες μέρες, που δεν έχουν τίποτα ξεχωριστό. Θα ακούσετε εκ μέρους του μια παράλογη δικαιολογία για την απουσία ενός δώρου.

5. Δεν θέλει να έχει σχέσεις με τους φίλους σας

viraltopnews.gr

Κάθε φορά που κανονίζετε να βρεθείτε με την παρέα σας, ακούτε μόνο αρνητικά σχόλια. Δεν παίρνει τους φίλους σας στα σοβαρά και πιστεύει ότι είστε καλύτερα χωρίς αυτούς.

4. Κατηγορεί όλους τους άλλους για τις αποτυχίες στη δουλειά, εκτός από τον εαυτό του

viraltopnews.gr

Άρχισε να σας κατηγορεί ότι φταίτε εσείς που δεν πήρε προαγωγή ή αύξηση στον μισθό του, αν και δεν έχετε καμία σχέση με τη δουλειά του. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν ομολογεί ποτέ ότι στη δουλειά του παίζει παιχνίδια, αντί να γίνει ο καλύτερος υπάλληλος.

3. Σταμάτησε να φροντίζει τον εαυτό του/της

viraltopnews.gr

Δεν έχει σημασία αν πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο, στους γονείς σας ή σε μια βόλτα σε πάρκο, είναι μάλλον απίθανο ο/η σύντροφός σας ασχοληθεί με τον εαυτό του/της.

2. Δεν θέλει να αναλαμβάνει καμία ευθύνη

viraltopnews.gr

Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι ο σύντροφός σας είναι πολύ επιπόλαιος. Έρχεται η ώρα που πρέπει να σκεφτείτε την οικογένεια, τα παιδιά, και τον οικονομικό προϋπολογισμό, αλλά δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο η αγορά μιας νέας κονσόλας.

1. Δεν είναι τόσο τρυφερός/ή όσο πριν

viraltopnews.gr

Κάποτε αγαπούσε τόσο πολύ τη δυνατή αγκαλιά σας, αλλά τώρα αποφεύγει τις στιγμές που έρχεστε πιο κοντά της. Και αν καταφέρετε να την αγκαλιάσετε, είναι απίθανο να αισθανθείτε την αμοιβαία απόκριση από την πλευρά της.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr