ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Παρέλαση μοντέλων με προκλητικά εσώρουχα στο κέντρο του Λονδίνου!

img

Μια διαφορετική ιδέα για να στήσει την πασαρέλα της είχε η εταιρεία εσωρούχων Bluebella, η οποία έβγαλε 19 μοντέλα στο κέντρο του Λονδίνου προκειμένου να παρουσιάσουν τη νέα σειρά των σέξι κομματιών της εταιρείας.

Η παρουσία των ημίγυμνων μοντέλων όπως ήταν φυσικό προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο αφού η Bluebella επέλεξε ως πασαρέλα τις διαβάσεις πεζών στην περιοχή Όξφορντ Σίρκους εξηγώντας ότι έκανε αυτή την επιλογή επειδή η διαγώνια κατεύθυνση των συγκεκριμένων διαβάσεων δίνει την εντύπωση πασαρέλας.

Ένα δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν ότι η Bluebella επέλεξε ως μοντέλα, μεταξύ άλλων, μια νοσηλεύτρια, μια διοικητική υπάλληλο, τέσσερις φοιτήτριες, δύο ηθοποιούς, ένα μουσικό και δύο συγγραφείς. Όλα τα μοντέλα επελέγησαν μέσω Instagram μετά από πρόσκληση της Bluebella.

Ευτυχώς για την εταιρεία, πάντως, οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να δουν τι συμβαίνει δεν διέκοψαν την ιδιαίτερη αυτή «επίδειξη μόδας» αφού διαπίστωσαν ότι τα μοντέλα δεν έκαναν κάτι παράνομο αφού χρησιμοποιούσαν τα 26 δευτερόλεπτα που διαρκούσε το πράσινο για τους πεζούς.

Αυτή εξάλλου ήταν μια πρόσθετη δυσκολία για τους υπευθύνους της επίδειξης μόδας καθώς, όπως είπαν, έπρεπε μέσα σε αυτά τα 26 δευτερόλεπτα να κάνουν όλες τις απαραίτητες λήψεις.

Η αυτοσχέδια πασαρέλα στήθηκε ενόψει της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο που ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.