ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 Σοβαρά Προβλήματα που Αντιμετωπίζουν Όλα τα Ζευγάρια Πριν τον Γάμο και Πρέπει Οπωσδήποτε να Λύσετε πριν Παντρευτείτε

img

Όταν είμαστε ερωτευμένοι, βλέπουμε το ταίρι μας ως το ιδανικότερο πλάσμα. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά αν θέλετε να έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο, θα πρέπει να γνωρίζετε το ταίρι σας πάρα πολύ καλά!

10. Χόμπι και ιδιωτικός χώρος

viraltopnews.gr

Εάν πριν παντρευτείτε δείχνετε ενδιαφέρον ο ένας για τα χόμπι του άλλου, αυτή η ανταλλαγή συναισθημάτων μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο μέλλον.

9. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

viraltopnews.gr

Όσο νωρίτερα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και να αποδεχτείτε τα μειονεκτήματα στην εμφάνιση και το χαρακτήρα του αγαπημένου σας, τόσο το καλύτερο. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε την απογοήτευση.

8. Γονείς, παιδιά και κατοικίδια ζώα

viraltopnews.gr

Εδώ είναι τα βασικά ερωτήματα: Πόσα παιδιά θέλετε και πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να τα αποκτήσετε; Πρόκειται να ζήσετε μαζί με τους γονείς σας ή ξεχωριστά; Θέλετε μια γάτα ή μια ντουζίνα; Θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα.

7. Χρήματα

viraltopnews.gr

Οι ερωτευμένοι συνήθως μοιράζονται τα έξοδα χωρίς βαθιά ανάλυση. Ωστόσο, τα εισοδήματα είναι διαφορετικά στις μέρες μας. Οι «ρομαντικές» δαπάνες, φυσικά, δεν πρέπει να αναλύονται διεξοδικά, αλλά εάν πρόκειται να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον οικονομικά, αρχίστε να συζητάτε για την ισορροπία και να δημιουργείτε ορισμένους κανόνες που θα είναι άνετοι και για τους δυο σας.

6. Σεξ

viraltopnews.gr

Ακόμη και τα πιο παθιασμένα ζευγάρια, βλέπουν μερικές φορές ότι έχουν διαφορετικές ανάγκες και φαντασιώσεις. Προσπαθήστε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, αντί να διαφωνείτε και να μιλάτε διπλά.

5. Προτεραιότητες, παραδόσεις και θρησκεία

viraltopnews.gr

Οι ειδικοί λένε ότι οι θρησκευτικές και παραδοσιακές συγκρούσεις σε μια οικογένεια, συνήθως ξεκινούν μετά τη γέννηση ενός μωρού. Και οι δύο γονείς θέλουν να δώσουν στο παιδί τους το πολιτιστικό υπόβαθρο που θεωρούν καλύτερο. Αυτό το ιστορικό μπορεί να είναι διαφορετικό για τον πατέρα και τη μητέρα, γι” αυτό είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα σχέδιο, ο κύριος στόχος του οποίου θα είναι η αρμονία και το μέλλον του παιδιού.

4. Εμπιστοσύνη και ζήλια

viraltopnews.gr

Είναι καλύτερα να συζητήσετε εκ των προτέρων για όλα τα ανησυχητικά ζητήματα. Αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο για τη μονογαμία, την κοινή συμπεριφορά, το φλερτ και τα ταξίδια εργασίας; Εάν γνωρίζετε τι κάνει τον καθένα από εσάς να ζηλεύει, μπορείτε να είστε πιο τρυφερός.

3. Προκλητικά ζητήματα και διαφωνίες

viraltopnews.gr

Δεν έχει νόημα να διαφωνείτε σκόπιμα, αλλά είναι καλό να αναλύσετε την αντίδραση του συντρόφου σας, σε περίπτωση που οι απόψεις του δεν είναι ίδιες με τις δικές σας. Δεν θα υπάρξει σοβαρή διαφωνία, εάν δημιουργήσετε εκ των προτέρων «κανόνες σύγκρουσης». Μπορείτε να σπάσετε τα πιάτα, να πάτε σε άλλο δωμάτιο ή να ζωγραφίσετε τα συναισθήματά σας σε ένα πίνακα σημειώσεων.

2. Η «γλώσσα» της αγάπης

viraltopnews.gr

Ο κανόνας «5 γλώσσες της αγάπης» έχει 5 παραλλαγές της αντανάκλασης της αγάπης και της αποδοχής. Είναι: εξυπηρέτηση, επιβεβαίωση, ποιοτικός χρόνος, δώρα και αγγίγματα. Έχοντας μια λίστα προτεραιότητας όλων των αναφερθέντων μοτίβων, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά.

1. Το μέλλον σας

viraltopnews.gr

Πώς και οι δυο σας βλέπετε το μέλλον σας; Είναι οι «ευτυχισμένες εικόνες» ίδιες; Γιατί να μην παίξετε ένα θαυμάσιο παιχνίδι; Πρέπει να πάρετε ένα κομμάτι χαρτί και με τη σειρά να σχεδιάσετε ό, τι θέλετε να κάνετε μαζί στο μέλλον. Μπορεί να είναι οτιδήποτε: ο γάμος σας, το σπίτι και τα παιδιά σας, ταξίδια κ.λ.π. Τα αμοιβαία παιχνίδια θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της σχέσης σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr