ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 Σημάδια ότι σ’ αγαπάει αληθινά!

img

Κάποιοι άντρες δεν είναι και πολύ εκδηλωτικοί με την αγάπη τους.  Οι άντρες το έχουν περισσότερο με την πράξη απ’ότι με τα λόγια. Το να μην γνωρίζεις αν ο σύντροφος σου σ’ αγαπάει ή όχι είναι βέβαια λίγο εκνευριστικό. Για καλή σου τύχη όμως , υπάρχουν τρόποι για να μάθεις αν σ’αγαπάει.

Όσο εσύ θα του λες πόσο νοιάζεσαι γι’ αυτόν, αυτός θα προτιμήσει να κάνει πράγματα για να σου αποδείξει τα αισθήματα του. Οι πρώτοι μήνες μιας νέας σχέσης έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους επειδή δεν έχεις ιδέα για το άτομο που είσαι μαζί. Μπορεί επίσης να είναι πολύ δύσκολο για σένα να εκτιμήσεις που βρίσκεται η σχέση σας.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα με τον άντρα σου, πολύ πιθανόν να αναρωτιέσαι πως ξέρεις αν σ’αγαπάει.

Πως θα καταλάβεις ότι σ’αγαπάει αληθινά!

1) Στηρίζει τους στόχους σου

Αυτή είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη ένδειξη πως σε αγαπάει εκτός απ΄ότι σου λέει. Οι στόχοι της ζωής σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα. Ένας άντρας που στηρίζει τους στόχους σου είναι ξεκάθαρο πως νοιάζεται για ότι σε κάνει χαρούμενη.

Κι αυτό σημαίνει πως αν κάνει οτιδήποτε για να φτάσεις τους στόχους σου, η αγάπη του είναι αληθινή. Μπορεί να είναι ομιλητική η υποστήριξη ή ακόμα μπορεί να κάνει ότι μπορεί για να σου αγοράσει πράγματα που μπορεί να σε βοηθήσουν.

2) Είναι τρυφερός

Όποιος είναι τρυφερός μαζί σου νοιάζεται για σένα. Παρόλ’ αυτά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τους τύπους τρυφερότητας. Κάποιοι άντρες θα σου δώσουν μόνο στοργικότητα αν αυτή οδηγήσει στο σeξ.

Αλλά τι γίνεται όταν είσαι άρρωστη ή έχεις περίοδο; Σε κρατάει στην αγκαλιά του και σου δίνει φιλιά; Αν ναι, σε αγαπάει. Αν κάνει ότι μπορεί για να σου δώσει προσοχή και τρυφερότητα είναι μεγάλο σημάδι από τα αισθήματα του.

3) Τον πιάνεις να σε κοιτάζει επίμονα

Αυτό δεν υποδεικνύει απαραίτητα πως σε αγαπάει αλλά δείχνει πόσο πολύ σε σκέφτεται. Δείχνει πως σε προσέχει ακόμα κι αν δεν το λέει.

Κάποιοι άντρες θα σου κάνουν κολακευτικά σχόλια όλη την ώρα επειδή θα σε κάνουν χαρούμενη-κι αυτό συνήθως οδηγεί στο κρεβάτι. Αν ο άντρας σου σε κοιτάζει χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει, σε αγαπάει.

4) Θέλει να γίνει μέλος της οικογένειάς σου

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να δεις πως αισθάνεται ένας άντρας για σένα είναι μέσα από τις πράξεις του όσον αφορά την οικογένειά σου. Θέλει να αναμειχθεί μαζί τους;Έρχεται όταν μαζεύεστε οικογενειακώς ακόμα κι αν αισθάνεται άβολα;

Αυτός ο αλτρουισμός όταν πρόκειται για την οικογένεια σου δείχνει πως είναι πρόθυμος να γίνει ένας από αυτούς. Θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας σου επειδή τον κάνει χαρούμενο και ταυτόχρονα κάνει και σένα χαρούμενη.

5)Προσπαθεί να αναμειχθεί με την παρέα σου

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο σημάδι πως έχει πραγματικά αισθήματα για σένα. Οι φίλοι σου είναι πολύτιμοι για σένα. Η ανάμειξή του μαζί τους δείχνει πως είναι πρόθυμος να τους κάνει πολύτιμους και γι’ αυτόν.

Αυτό το επίπεδο δέσμευσης είναι μεγάλο σημάδι του πως νιώθει για σένα. Είναι ακόμα καλύτερο αν προσπαθεί ενεργά να γίνει φίλος με αυτούς. Αυτό τον βάζει στην μεριά των καλών φίλων σου, το οποίο τον βοηθάει να σε κερδίσει ακόμα περισσότερο.

6) Ασχολείται με τα χόμπι σου

Δεν λέω πως πρέπει να παρατήσει τις ασχολίες του για τις δικές σου. Δεν χρειάζεται να κάνει τα ίδια πράγματα με σένα. Αλλά αν μπλέκεται ενεργά με τις ασχολίες σου βλέποντας τους αγώνες του βόλεϊ σου ή αν δείχνει ενδιαφέρον στο βιβλίο που γράφεις, τότε σ’ αγαπάει.

Συνειδητοποιεί πως αυτά τα πράγματα είναι ζωτικής σημασίας για σένα. Ξέρει πως θα προσπαθήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Οπότε το να μπλέκεται είναι κάτι που θα το κάνει επειδή σ’αγαπάει.

7) Κάνει τα ραντεβού σας προτεραιότητα

Πολλές σχέσεις καταστρέφονται όταν τα ζευγάρια βολεύονται και ξεχνούν να αναθρέψουν την σχέση τους. Τα ραντεβού είναι σημαντικά. Να είναι οικείος ο ένας με τον άλλον για να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, είναι σημαντικό για μια υγιής σχέση.

Ένας άντρας ο οποίος παίρνει αυτό στα σοβαρά είναι ένας άντρας που θέλει να πετύχει μαζί σου. Είναι ένας άντρας που σ’αγαπάει. Έτσι, αν το κάνει αυτό και δίνει προτεραιότητα στην σχέση σας, θέλει σίγουρα να είστε μαζί για πολύ καιρό.

8) Θέλει την γνώμη σου για σημαντικά ζητήματα της ζωής του

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσεις πολύ σημασία, τότε είναι αυτό. Αν ένας άντρας ζητάει τη συμβουλή σου όταν πρόκειται για την καριέρα του κι άλλες σημαντικές αποφάσεις της ζωής του είναι επειδή σε βλέπει δίπλα του στην ζωή όταν θα παίρνει αυτές τις αποφάσεις.

Εκτιμάει την γνώμη σου και θέλει την βοήθειά σου. Αυτό δεν το κάνει κάποιος που δεν σ’αγαπάει, σωστά;

9) Προσπαθεί να είναι μαζί σου συχνά

Γνωστό επίσης και ως “φέρεται σαν να του λείπεις πολύ”. Αυτό είναι ιδιαίτερα πραγματικό αν είναι μακριά από το σπίτι για δουλειά ή διακοπές και θέλει άμεσα να είναι μαζί σου. Αν θέλει να είναι γύρω σου είναι απλά για να σε δει. Βέβαια αυτό είναι και κάπως επικίνδυνο αφού το να είναι ο άλλος εξαρτημένος μαζί σου δεν είναι κι ότι καλύτερο.

10) Θέλει να γνωρίσει τους φίλους και την οικογένεια του

Μπορεί να είναι κάτι μεγαλύτερο από σημάδι πως σ’ αγαπάει αν θέλει να σου γνωρίσει τους φίλους του ακόμα κι απ’ το να σε γνωρίσει στην οικογένεια του. Οι φίλοι του άντρα είναι τα πάντα. Αν σε μισούν και δεν τους κάνεις, θα είναι μεγαλύτερο θέμα από το αν δεν αρέσεις στην οικογένεια του.

Κι όταν θέλει να τους γνωρίσεις σημαίνει πως είναι σίγουρος για την επιλογή του.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr