ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 Στενάχωρα σημάδια που φανερώνουν ότι ο σύντροφός σου έχει σταματήσει να σε γουστάρει. Αν κάνει το #5, χώρισέ τον!

img

Μπορεί να νομίζετε ότι η σχέση σας έχει αλλάξει εξαιτίας κάποιων εμφανών λόγων ή ότι έχει μπει σε νέα φάση. Αλλά μερικές φορές, το εμφανές δεν είναι και τόσο εμφανές. Αν προσέξετε τις λεπτομέρειες και αναλύσετε την σχέση σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Αυτό δεν σημαίνει να αρχίσετε να αμφισβητείτε τον σύντροφο σας και να μαλώσετε.

Διαβάστε παρακάτω μερικά σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν υπάρχει ακόμη αγάπη ανάμεσα σας. Ωστόσο, τα σημάδια αυτά δεν σημαίνουν απόλυτα ότι ο σύντροφος σας δεν σας αγαπάει πια.

1. Δεν σας δείχνει πλέον αγάπη.

viraltopnews.gr

Αν ο σύντροφος σας δεν δείχνει ενδιαφέρον για σας πλέον, ίσως προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποια άλλη. Μάλλον πρέπει να προχωρήσετε, γιατί δεν σας δίνει αυτό που θέλετε.

2. Σκέφτεται πάντα κάτι άλλο.

viraltopnews.gr

Το μυαλό και η καρδιά του συντρόφου σας είναι πάντα αλλού. Αν προσπαθήσετε να το διορθώσετε, χάνετε τον χρόνο σας.

3. Σας κατηγορεί πάντα για ό,τι συμβαίνει.

viraltopnews.gr

Πρέπει να έχετε αυτοσεβασμό και να μην δέχεστε τις κατηγορίες χωρίς λόγο.

4. Δεν έχετε θέματα να συζητήσετε.

viraltopnews.gr

Δεν έχετε πλέον κοινά θέματα να συζητήσετε και υπάρχουν πολλές άβολες στιγμές. Ίσως πρέπει να ακολουθήσετε ξεχωριστούς δρόμους.

5. Έχει πάντα μια δικαιολογία που λείπει από το σπίτι.

viraltopnews.gr

Είναι πάντα απασχολημένος με την δουλειά ή με τα επαγγελματικά ταξίδια. Δεν περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο. Ίσως θέλει κάποια άλλη.

6. Δεν στηρίζετε πλέον ο ένας τον άλλο.

viraltopnews.gr

Ο σύντροφος σας δεν σας στηρίζει πλέον. Εκνευρίζεται μαζί σας και σας φέρεται άσχημα. Ό,τι κι αν κάνετε δεν είναι αρκετό.

7. Μισείτε και πληγώνετε τον εαυτό σας.

viraltopnews.gr

Αμφισβητείτε τη αγάπη σας και μισείτε τον εαυτό σας που είστε με τον σύντροφο σας.

8. Δεν σας συμπεριλαμβάνει πλέον στα σχέδια του.

viraltopnews.gr

Ο σύντροφος σας πλέον δεν σας αγαπά ούτε σας νοιάζεται και πιθανόν να έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις του και να μην αποτελείτε προτεραιότητα.

9. Δεν σας δίνει εξηγήσεις.

viraltopnews.gr

Απαιτεί προσωπικό χώρο και το θεωρεί χάσιμο χρόνου να σας δίνει εξηγήσεις.

10. Δεν σας σέβεται.

viraltopnews.gr

Αν ο σύντροφος σας δεν θυμάται τις όμορφες, αλλά τις άσχημες στιγμές, τότε δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να διορθώσετε την σχέση.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr