ΖΕΥΓΑΡΙΑ: «Μετά από 9 Χρόνια Σχέσης ΔΕΝ είμαι πια Ερωτευμένη Μαζί του. Τότε Συνειδητοποίησα ότι…»

img

Όλοι έχουμε ερωτευτεί. Έχουμε πέσει με τα μούτρα σε κάποιον και είναι το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε. Έχουμε νιώσει αυτό που χαρακτηρίζετε ως «πεταλούδες» στο στομάχι. Ξέρετε, αυτό το τρομερό συναίσθημα που μας κάνει κάπως αδέξιους, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ευτυχισμένους.

1

Διαρκεί για λίγο … αλλά σε κάποιο σημείο, οι πεταλούδες αρχίζουν να χάνονται…

2

Θα μπορούσε να διαρκέσει για μήνες, ίσως και χρόνια, αλλά για τους περισσότερους από εμάς, το ιδιαίτερο αυτό συναίσθημα απομακρύνεται κάποια στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τελείωσε η σχέση μας, αλλά ότι η σχέση περνά σε άλλο επίπεδο, διαφορετικό και πιο άνετο. Ένας χρήστης του Tumblr περιέγραψε τέλεια αυτή την εμπειρία σε λίγες μόνο γραμμές.

Ρίξτε μια ματιά και δείτε πώς χαρακτηρίζει την ιστορία με τις «πεταλούδες».

«Βρίσκομαι σε σχέση εδώ και 5 χρόνια. Διαβάζω πολλές αναρτήσεις για το πως είναι να νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου όταν τον βλέπεις, η καρδιά σου χτυπά πιο γρήγορα, τα πόδια σου λυγίζουν άθελα σου και αισθάνεσαι τρισευτυχισμένη που κοιμάστε κάθε βράδυ μαζί.

Βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, τουλάχιστον όχι σε μένα.

Οι πεταλούδες χάνονται όταν αρχίζετε να μένετε μαζί. Η καρδιά δεν χτυπάει πιο γρήγορα, αλλά αντίθετα χτυπά πιο αργά και πιο σταθερά, νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς. Νιώθετε σαν το σπίτι σας!

Κοιμάστε δίπλα-δίπλα κάθε βράδυ και όχι ο ένας πάνω στον άλλον, και που και που ακουμπάτε ο ένας τον άλλον για να επιβεβαιώσετε ότι είναι εκεί δίπλα σας και αγκαλιάζεστε ξαφνικά το βράδυ, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Κάθε πρωί ξυπνάτε και όλος σας ο κόσμος είναι στην αγκαλιά σας.

Τα φιλιά σας δεν είναι πια τόσο παθιασμένα, αλλά σημαίνουν πιο πολλά για εσάς. Φιλιέστε με παγωτό ή με φαγητό έτσι για πλάκα, δίνετε πεταχτά φιλιά αποχαιρετισμού και γλυκά φιλιά για καληνύχτα.

Δεν στέλνετε πια πολλά μηνύματα με λόγια αγάπης ο ένας στον άλλον, γιατί απλά τώρα την αγάπη σας την έχετε καθημερινά μαζί σας.

Οι σχέσεις δεν είναι πάντα ένα παραμύθι. Δεν έχουν πάντα πυροτεχνήματα και αστεράκια, τουλάχιστον όχι μετά από τους πρώτους μήνες.

Άλλα έχουν έναν μαγικό ήρεμο ρυθμό αγάπης και φροντίδας. Δεν νιώθεις μια φωτιά στην ψυχή σου, αλλά στην καρδιά σου, που σε κρατάει ζεστή και άνετη στην διάρκεια της ημέρας. Και μου αρέσει αυτό!»


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr