ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Η ειλικρινής σέλφι αυτής της νέας μαμάς 24 μόλις ώρες μετά την γέννα, «έριξε» το ίντερνετ!

img


Η Erica Andrews αποκάλυψε με γενναιότητα μια πλευρά της μητρότητας που πολλοί δεν βλέπουν. Σηκώθηκε από το κρεβάτι 24 μόλις ώρες μετά την γέννα και φωτογραφήθηκε φορώντας πάνα, με ραγάδες στο στομάχι και ταΐζοντας το νεογέννητο μωρό της. Η ωμότητα της φωτογραφίας είναι συγκλονιστική, αλλά η Andrew περιγράφει με απόλυτη ειλικρίνεια πώς είναι οι στιγμές μετά την γέννα.

«Αισθάνομαι λες και βρίσκομαι στην κυματιστή επιφάνεια του ωκεανού, με πετά μπρος πίσω ανάμεσα στην ευτυχία, την ευγνωμοσύνη, την μελαγχολία και τον θρήνο».

viraltopnews.gr

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση της:

«Έτσι είναι 24 ώρες μετά την γέννα. Το μωρό στο μάρσιπο. Δέρμα με δέρμα. Πάνες για ενήλικες. Και μια τριανταφυλλένια λάμψη. Το σώμα μου είναι λες και έχει τρέξει μαραθώνιο και η καρδιά μου είναι ακόμη ανοιχτή από το χτεσινό ταξίδι. Η γέννα σε ανοίγει όπως ένας σεισμός ανοίγει την γη και βρίσκομαι ακόμα στις πρώτες ωδίνες αυτού του ανοίγματος. Αισθάνομαι ωμή. Συγκινημένη.

Διαφορετική. Αισθάνομαι λες και βρίσκομαι στην κυματιστή επιφάνεια του ωκεανού, με πετά μπρος πίσω ανάμεσα στην ευτυχία, την ευγνωμοσύνη, την μελαγχολία και τον θρήνο. 23 ώρες πριν είχα ζωή μέσα μου και 24 ώρες πριν εγχειρίσθηκα και μεταμορφώθηκα, επιτρέποντας στην ζωή να βγει από μέσα μου, στα χέρια μου.

Το κενό της μήτρας μου μου δημιουργεί ένα βαρύ αίσθημα που με φέρνει στην σκληρή πραγματικότητα, αλλά μετά η νέα αυτή ζωή κλαίει, αναζητώντας το στήθος και αισθάνομαι ολόκληρη ξανά. Ακόμα επεξεργάζομαι την όμορφη μετάβαση ολόκληρης της οικογένειας μου και θαυμάζω την δύναμη μας σαν ανθρώπους, γυναίκες και μητέρες. Αυτή η περίοδος δεν μοιάζει με καμιά άλλη.»

Τα ειλικρινή λόγια της συγκίνησαν πολλές μητέρες στο Facebook. Ποια είναι η δική σας άποψη;