ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Πώς να μάθεις αν σε απατά

img

Μήπως τον τελευταίο καιρό δεν νιώθεις τελείως σίγουρη για τον σύντροφό σου; Πιστεύεις ότι έχει λερωμένη την φωλιά του; Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μερικές ενδείξεις για τον αν ισχύουν αυτά που πιστεύεις ή όχι.

Για να βρίσκεσαι σε αυτό το άρθρο σημαίνει ότι έχεις ήδη από μόνη σου μερικές υπόνοιες σχετικά με το ότι ο σύντροφός σου δεν είναι και τόσο πιστός. Πριν διαβάσεις σχετικά με το πώς να μάθεις αν σε απατά ο σύντροφός σου καλό είναι να σκεφτείς μερικά πράγματα και να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις, που θα σου δώσουμε στην συνέχεια, πριν ξεκινήσεις να γίνεις … μια ντεντέκτιβ.

Οι ερωτήσεις που θα σου δώσουμε αφορούν το τι πιστεύεις εσύ για τον καλό σου και αν θεωρείς ότι είναι αξιόπιστος ή όχι.

1.Έχει διαταραχθεί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό;

2.Πιστεύεις ότι έχει λόγο ο σύντροφός σου να σε απατήσει;

3.Τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι κάτι σου κρύβει;

4.Μήπως ξαφνικά το κινητό του και τα λοιπά προσωπικά στοιχεία του απέκτησαν κωδικό που εσύ η ίδια δε τον γνωρίζεις;

5.Έχεις παρατηρήσει παράξενα τηλεφωνήματα από δήθεν “συνεργάτες”;

6.Το τελευταίο διάστημα ο σύντροφός σου λείπει όλο και περισσότερο από το σπίτι;

7.Θεωρείς ότι ο αγαπημένος σου έχει πάψει να σε βλέπει ερωτικά;

8.Σε έχει απατήσει ξανά ο καλός σου;

Αν απάντησες ναι στις περισσότερες ερωτήσεις τότε καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις να διαβάζεις σχετικά με το πώς να μάθεις αν σε απατά ο σύντροφός σου, διότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να έχεις απαντήσει στα περισσότερα ερωτήματα θετικά αλλά να μην τρέχει τίποτα και απλά ο σύντροφός σου να περνάει κάποια παράξενη φάση της ζωής του. Για τον λόγο αυτό πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη για το ποιόν δρόμο θα ακολουθήσεις καθώς υπάρχει και η πιθανότητα παρεξήγησης που δεν θα σου βγει σε καλό αν καταλάβει ο σύντροφός σου ότι δεν τον εμπιστεύεσαι.

Πώς να μάθεις αν σε απατά: 3 Αποτελεσματικές συμβουλές

1.Μίλα του ευθέως: Ο λόγος που αυτή η μέθοδος είναι πρώτη είναι γιατί είναι η καλύτερη επιλογή σου. Με το να μιλήσεις ευθέως θα καταφέρεις να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για το πρόβλημα που θεωρείς ότι υπάρχει στην σχέση σας και ότι τον εμπιστεύεσαι αφού δεν θα χρειαστεί να προβείς σε μεθόδους κατασκοπίας. Βέβαια για να κάνεις την συγκεκριμένη κουβέντα θα πρέπει να βρεις και τον σωστό χρόνο, δηλαδή μια στιγμή που θα είστε χαλαροί και δεν θα σας απασχολεί τίποτα άλλο. Αν δεν έχεις το σωστό timing τότε ενδέχεται να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου και να μην πάρεις καν απάντηση για το ερώτημά σου. Επιπλέον χρήσιμο θα ήταν να ετοιμάσεις μια λίστα είτε γραπτή είτε νοητή στην οποία θα υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι υποψίες σου που σε έκαναν να καταλήξεις στο συγκεκριμένο συμπέρασμα περί απιστίας. Αν τελικά η συζήτηση δεν αποδώσει τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις το καπέλο του ντεντέκτιβ και να αρχίσεις την έρευνα. Για να μην αποτύχεις αλλά και για να έχεις αποτέλεσμα το καλό θα ήταν να ακούσεις προσεκτικά τις συμβουλές που έχουμε να σου δώσουμε.

2.Ψάξε το τηλέφωνό του: Πώς να μάθεις αν σε απατά; Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις αν δεν εμπιστεύεσαι καθόλου τον σύντροφό σου ή αν θεωρείς ότι ψεύδεται τότε πρέπει να πάρεις το κινητό του και να ψάξεις για κάποιο σημάδι. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε μιας και μπορεί να βρεις κάτι που δεν θα σου αρέσει ή ακόμα χειρότερα να καταλάβει ο σύντροφός σου ότι ψάχνεις το κινητό του γιατί δεν τον εμπιστεύεσαι. Για τον λόγο αυτό οφείλεις να είσαι διακριτική και στοχευμένη, δηλαδή θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή και στην συνέχεια να ψάξεις στο μέρος που θεωρείς ότι θα βρεις κάποιο λαβράκι π.χ. στα μηνύματα ή στις επαφές ή στις κλήσεις του. Σύμφωνα με την άποψη μας το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του ζητήσεις να σου δείξει ο ίδιος το τηλέφωνό του όπου θα έχεις την δυνατότητα να τον ρωτήσεις ευθέως αν κάτι σου φανεί παράξενο.

3.Μίλα με τους φίλους του: Επειδή σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα το να πας να ανακρίνεις οποιαδήποτε θεωρείς ύποπτη για την απιστία του άντρα σου, αυτό που έχουμε να σου προτείνουμε είναι το να μιλήσεις με τους φίλους του ή έστω με τον καλύτερο φίλο του. Φυσικά το να τον ρωτήσεις αν ο κολλητός του σε κερατώνει δεν θα ωφελήσει σε τίποτα καθώς ενδέχεται να προσπαθήσει να τον καλύψει αν όντως συμβαίνει αυτό που υποψιάζεσαι είτε θα αναφέρει στον σύντροφό σου ότι του έκανες την συγκεκριμένη ερώτηση. Σύμφωνα με τις οδηγίες του πώς να μάθεις αν σε απατά θα πρέπει να κινηθείς στοχευμένα και να ρωτήσεις μερικά πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις σχετικά με το τι παίζεται με τον καλό σου. Μερικές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις είναι για παράδειγμα το να ρωτήσεις τον κολλητό του αν του έχει αναφέρει για το πόσο καλά τα πάτε οι δύο σας, αν τον βλέπει χαρούμενο, το πως σε έχει περιγράψει στον κολλητό του, και οτιδήποτε άλλο παρεμφερές μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Μην ξεχνάς όμως το ότι ακόμα και ο φίλος του μπορεί να ψεύδεται προκειμένου να σου αποκρύψει διάφορα πράγματα. Για αυτό καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις και 1 – 2 ακόμα άτομα της παρέας του προκειμένου να έχεις μια πιο σφαιρική άποψη. Σημαντικό όμως είναι να μην καταλάβει κανείς τον λόγο που τους ρωτάς γιατί αλλιώς θα πάει στράφι όσες προσπάθειες έχεις κάνεις για το πώς να μάθεις αν σε απατά.

Όπως και να έχει όποια μέθοδο και να ακολουθήσεις πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους και για αυτό θα πρέπει πριν δράσεις να σκεφτείς καλά τι πιστεύεις εσύ ή ίδια για τον σύντροφό σου. Πολλές φορές όμως και το να ρισκάρεις έχει τα καλά του καθώς υπάρχει η πιθανότητα να ξεσκεπάσεις μια κρυφή σχέση του συντρόφου σου. Βέβαια μπορεί οι συμβουλές μας σχετικά με το πώς να μάθεις αν σε απατά να σε οδηγήσουν λανθασμένα στο συμπέρασμα ότι ο καλός σου έχει κάποια κρυφή σχέση, με αποτέλεσμα αν μάθει ότι τον κατηγορείς να εκνευριστεί και να θεωρεί ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη, για αυτό πρέπει να χειριστείς την κατάσταση λεπτά και προσεκτικά.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr