TIPS: Μαρινάρισμα για να γίνει το ψητό κρέας πιο ζουμερό!

img

Ψάχνετε τον τρόπο για να γίνει το κρέας που μαγειρεύετε πιο μαλακό;

Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:

Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.