ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: 11 Γιατροί αποκαλύπτουν τις πιο Απίστευτες περιπτώσεις Aσθενών τους. Η 8η θα σας Σοκάρει!

img

Στο Reddit.com οι γιατροί κλήθηκαν να μοιραστούν τις πιο αστείες, παράξενες και χαζές ιστορίες που έχουν βιώσει στην καριέρα τους. Δείχνουν πως κάποιοι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητα χωρίς να έχουν ιδέα για την ζωή.

Διαβάστε κάποιες από τις πιο ακραίες ιστορίες που είδαμε:

viraltopnews.gr

“Μία γυναίκα ήρθε με το 6 μηνών μωρό της για εξέταση ρουτίνας και είχε στο μπουκάλι του μωρού κάτι που έμοιαζε με σοκολατούχο γάλα. Προσπάθησα να της εξηγήσω πως δεν κάνει να δίνουν τέτοιο γάλα σε μωρό. Εκείνη όμως με διέκοψε και είπε: “Μην ανησυχείς, δεν είναι σοκολατούχο γάλα, είναι καφές. Τον λατρεύει.”

“Είμαι φαρμακοποιός. Μία μέρα ήρθε μία νεαρή γυναίκα για να αγοράσει ένα NuvaRing. Όταν ήρθε μετά από έναν μήνα για να πάρει ένα καινούργιο, φορούσε το δαχτυλίδι σαν βραχιόλι στο χέρι της.”

“Μία ασθενής ήρθε να κάνει τεστ STI. Ήταν πολύ αναστατωμένη αλλά επέμενε πως είχε πάει μόνο με ένα σύντροφο. Λέει πως δεν είχε σημασία εάν εκείνος είχε κοιμηθεί με άλλες αφού πάντα χρησιμοποιεί ένα πpοφυλακτικό που το πλένει πολύ καλά μετά από κάθε φορά.”

“Είμαι κτηνίατρος. Κάποτε έπρεπε να εξηγήσω σε μία τρελή γυναίκα πως τα τσιμπούρια που προσπαθούσε με τόση δύναμη να βγάλει από τον σκύλο της με λαβίδα ήταν στην πραγματικότητα οι θηλές της.

“Μία γυναίκα έπρεπε να ακρωτηριάσει το πόδι της και της είχαν δώσει κάποια έγγραφα για να υπογράψει. Δεν φαινόταν να ανησυχεί πολύ. Όταν την ρώτησα γιατί δεν ανησυχούσε, είπε πως ήξερε πως θα της κόψουν το πόδι, αλλά δεν πείραζε γιατί θα έβγαινε ξανά σύντομα.”

“Η μητέρα του κολλητού μου είναι νοσοκόμα σε ένα νοσοκομείο σε περιοχή με μεγάλη εγκληματικότητα. Έπρεπε να εξηγήσει πολλές φορές στην οικογένεια ενός θύματος πως δεν μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση εγκεφάλου αν σε πυροβολήσουν στο κεφάλι.”

“Είμαι νοσοκόμα. Μία μέρα ενώ καθόμουν στο δωμάτιο των νοσηλευτών, το προειδοποιητικό σήμα από το μόνιτορ ενός ασθενή άρχισε να ηχεί και έτρεξα προς το δωμάτιο. Αυτό που αντίκρισα; Ένας συγγενής του προσπαθούσε να του τα βάλει στην πλάτη. Είπε: “Η πλάτη μου με σκοτώνει. Ήθελα να της κάνω λίγο ηλεκτροσόκ για να ηρεμήσει.”

“Μία φορά, μία γυναίκα είχε προσπαθήσει να μετρήσει την θερμοκρασία του μωρού της προθερμάνοντας τον φούρνο και βάζοντας μέσα το χέρι της ενώ με το άλλο κρατούσε το μέτωπό του. Μου είπε πως το μωρό είχε περίπου 120 βαθμούς θερμοκρασία.”

“Σαν νοσοκόμα της παιδιατρικής, έπρεπε να εξηγήσω σε αρκετούς γονείς πως δεν θα πρέπει να δίνουν αναψυκτικά στα μωρά τους.”

“Είχα μία 16χρονη που νόμιζε πως ήταν έγκυος αλλά δεν είχε ιδέα που ήταν ο κόλπος της. Νόμιζε πως ο κόλπος της ήταν στον αφαλό της και πως είχε μείνει έγκυος από εκεί.”

“Είμαι φαρμακοποιός. Μία μέρα, μία κυρία παραπονιόταν πως το φάρμακο για την αλλεργία της γάτας της δεν δούλευε. Φαίνεται πως αντί να ψεκάζει στο στόμα της γάτας, το ψέκαζε πάνω της.”


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr