TIPS: Γιατί ξέπλυνε την μπριζόλα; Απίστευτο μυστικό!

img

Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία ποιοτική μπριζόλα. Αλλά δυστυχώς τα καλά κομμάτια κρέατος είναι ακριβά και δεν γίνεται να τα τρώω τόσο συχνά.

Ωστόσο, αυτό το βίντεο θα σας δείξει έναν τρόπο να φάτε κάτι ποιοτικό, με τη μισή τιμή.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές, μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε κομμάτι κρέατος  να λιώνει στο στόμα σας!

Ο Jack πήγε και αγόρασε το πιο φτηνό κομμάτι κρέας που μπορούσε να βρει. Το κόλπο βρίσκεται στο αλάτι.

Ανάλογα το πάχος της μπριζόλας, πρέπει να το αφήσετε και περισσότερη ώρα σε αλάτι. Μετά, ξεπλύνετε καλά τη μπριζόλα μέχρι να μην υπάρχει ίχνος αλατιού. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει από 15 λεπτά μέχρι και 2 ώρες – ανάλογα το μέγεθος του κρέατος.

Στο βίντεο που ακολουθεί φτιάχνει δύο παραλλαγές του ίδιου κρέατος, τη μία με αυτή τη τεχνική και την άλλη χωρίς. Ποιά πιστεύετε ότι είναι πιο μαλακή; Δοκιμάστε το!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr