ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Με ΑΥΤΟ το πανέξυπνο κόλπο θα αλλάξετε μια για ΠΑΝΤΑ τον τρόπο που ψωνίζετε Σουτιέν!

img

Πολλές γυναίκες την έχουν πατήσει νομίζοντας ότι έχουν αγοράσει το σωστό νούμερο σουτιέν. Μερικές φορές νομίζουν κιόλας ότι κάθεται τέλεια. Επιπλέον, πολλές πιστεύουν ότι το να φορέσουν ένα σουτιέν είναι κάτι το στοιχειώδες.

Αλλά υπάρχουν πολλά πίσω από αυτό, ενώ η σωστή εφαρμογή του σουτιέν εγγυάται ότι θα καλύπτεται καλύτερα το στήθος σας. Χρησιμοποιώντας την παρακάτω τεχνική, το στήθος σας θα έχει καλή υποστήριξη και μεγάλη άνεση. Ναι, ισχύει πραγματικά.

Είναι ίσως απαραίτητο να κάνετε έλεγχο για το σωστό νούμερο σουτιέν. Στο παρακάτω βίντεο η Curvy Kate μας δείχνει πώς να το καταφέρουμε με τα χέρια μας ακολουθώντας την παρακάτω τεχνική. Δεν έχει σημασία το μέγεθος, αυτό το κόλπο πιάνει σε όλες τις γυναίκες.

Χάρη σε αυτό, το στήθος σας δεν θα ξεχειλίζει κάτω από τις μασχάλες, θα στέκεται όμορφα και το μέσο του σουτιέν θα κάθεται σωστά στο στέρνο. Το στήθος σας θα μπει στο σουτιέν με τρόπο που θα φανεί αν σας είναι μεγάλο ή μικρό ή αν χρειάζεται προσαρμογή.

Δείτε τα βήματα και μάθετε περισσότερα στο βίντεο.

Οδηγίες:

1. Φορέστε ένα σουτιέν.

2. Βάλτε το ένα χέρι στο πλάι του στήθους, μετακινώντας τον ιστό από την πλάτη (κάτω από την μασχάλη) μέσα στο σουτιέν. Να σημειώσουμε ότι είναι πιο εύκολο αν χρησιμοποιήσετε το δεξί χέρι για το αριστερό στήθος και το αριστερό χέρι για το δεξί στήθος.

3. Ελέγξτε αν το στήθος σας κάθεται καλά μέσα στο σουτιέν.
Το βίντεο δείχνει ότι το σουτιέν αυτής της γυναίκας είναι πολύ μικρό και το στήθος της προεξέχει. Μετά το αλλάζει και φοράει ένα μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας την παραπάνω τεχνική. Αυτή τη φορά το σουτιέν εφαρμόζει τέλεια. Δείτε την διαφορά!

viraltopnews.gr

Μόλις δοκιμάσετε την τεχνική πάνω σας, δείτε μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

-Πολύ μικρό: το στήθος ξεχειλίζει, το μέσο του σουτιέν δεν ακουμπάει καλά στο στέρνο και η μπανέλα είναι άβολη.
-Πολύ μεγάλο: υπάρχουν κενά, οι τιράντες γλιστράνε, το σουτιέν ανεβαίνει στην πλάτη.
-Τέλεια/σωστή εφαρμογή: το σουτιέν καλύπτει πλήρως το στήθος, μένει στην θέση του και το μέσο ακουμπά καλά στο στέρνο.
-Λάθος εφαρμογή: το στήθος δείχνει να είναι στριμωγμένο μέσα στο σουτιέν ή/και να πιέζεται προς τα κάτω, η μπανέλα κάθεται πάνω στο στήθος ή μπαίνει μέσα στο δέρμα.

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι φοράτε μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο ή ότι τα σουτιέν σας εφαρμόζουν καλύτερα από πριν. Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε όλες κάθε φορά που φοράτε σουτιέν για τέλεια υποστήριξη.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr