ΟΜΟΡΦΙΑ: Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στους μαύρους κύκλους των ματιών σας και εξαφανίστε τους!

img

Πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες υποφέρουν από μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια οι οποίοι οφείλονται σε πολλούς λόγους, όπως είναι η πίεση στο χώρο εργασίας, το διάβασμα, τα προβλήματα υγείας, η έλλειψη επαρκούς ύπνου, το άγχος, η ανθυγιεινή διατροφή και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής. Εμφανίζονται σε οποιαδήποτε ηλικία ακόμη και σε παιδιά.

Ωστόσο, αυτοί οι μαύροι κύκλοι δεν αποτελούν σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά κάνουν τους ανθρώπους να φαίνονται κουρασμένοι αλλά και μεγαλύτεροι. Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων,  και μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι με μικρότερο κόστος και με πλήρη ασφάλεια.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μια σπιτική θεραπεία κατά των μαύρων κύκλων, που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτούς, εύκολα και γρήγορα! Είναι δοκιμασμένη, ασφαλή και αποτελεσματική και για την προετοιμασία της χρειάζονται μόνο 3 συστατικά: το μέλι, οι πατάτες, και ο χυμός αγγουριού.

ΣΥΝΤΑΓΗ :

Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​χυμό αγγουριού
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένες πατάτες

Προετοιμασία και εφαρμογή :

1. Αναμείξτε τα συστατικά μαζί για να σχηματίσετε μια πάστα.

2. Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας, απλώστε τη πάστα και αφήστε τη για 20 λεπτά.

3. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα.

Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνετε αυτή τη θεραπεία κάθε μέρα για τουλάχιστον 30 ημέρες. Μπορείτε να φτιάξετε αρκετή ποσότητα από αυτή την μάσκα προσώπου και να την φυλάξετε στο ψυγείο σας. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα παρατηρήσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που θα σας αφήσουν άφωνες!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr