ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Οι φίλοι του τον κορόιδευαν επειδή έφυγε από το σπίτι του για να ζήσει μόνιμα σε μία σκηνή. Όταν όμως είδαν το εσωτερικό της…

img

Ο Bryce Langston, μέλος της «Tiny House Team», είναι οπαδός της όσο το δυνατόν απλούστερης ζωής. Έχει πάθος για τον περιβαλλοντισμό και ήθελε να δει αν θα μπορούσε να ζήσει μια ζωή απλή και φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι η σκηνή «Lotus Belle».

Ενώ πολλοί από εμάς έχουμε πάει για κάμπινγκ και έχουμε μείνει σε σκηνή, είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι μπορεί κανείς να μείνει σε σκηνή για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σχεδιάζει ο Bryce. Ενώ το σπίτι του χτίζεται, ο Bryce προτίθεται να ζήσει μια απλή ζωή μέσα σε μια σκηνή.

Στο παρακάτω βίντεο, μας κάνει μια περιήγηση στη σκηνή του. Ο τρόπος με τον οποίο ζει, είναι αρκετά εντυπωσιακός.

Από έξω, η σκηνή μοιάζει σαν μια απλή σκηνή. Αλλά μόλις δεις μέσα, είναι πανέμορφη. Το εσωτερικό είναι τόσο εντυπωσιακό και άνετο. Ο Bryce έχει πλήρη πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό, ένα κρεβάτι, ξυλόσομπα, τραπέζι, καρέκλες και τζάκι. Είναι αξιοθαύμαστο, το πώς μπόρεσε να χωρέσει όλα αυτά σε μια τόσο μια μικρή σκηνή.

Η σκηνή έχει επίσης εξαιρετικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ξύλινη διάβαση στη σκηνή που οδηγεί σε ένα μπάνιο, το οποίο είναι ξεχωριστό από το σπίτι. Το μπάνιο διαθέτει τοίχους μπαμπού, τουαλέτα και τρεχούμενο νερό.

Ρίξτε μια ματιά στην σκηνή στο βίντεο παρακάτω και θα ξετρελαθείτε!


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Οι φίλοι του τον κορόιδευαν επειδή έφυγε από το σπίτι του για να ζήσει μόνιμα σε μία σκηνή. Όταν όμως είδαν το εσωτερικό της…


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr