ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Γέμισε ένα Μπουκάλι Coca Cola με Σοκολάτα. Λίγες ώρες Αργότερα, έχει φτιάξει ΚΑΤΙ υπέροχο, που σίγουρα ΔΕΝ έχετε ξαναδεί!

img

Μήπως στον έφηβο γιο ή την κόρη σας δεν αρέσει πλέον ο πασχαλινός κούνελος, αλλά λατρεύει την σοκολάτα;

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να δώσετε στο παιδί σας ή σε κάποιον άλλο μια διασκεδαστική σοκολατένια φιγούρα – για γενέθλια, για το Πάσχα, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – απλά ακολουθήστε τις οδηγίες και θα φτιάξετε κάτι εξίσου διασκεδαστικό και νόστιμο.

Θα χρειαστείτε:

  • Ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου από το αγαπημένο τους αναψυκτικό, μαζί με το καπάκι και την ετικέτα
  • Μια μπάρα σοκολάτας
  • Ένα κοφτερό μαχαίρι
  • Ένα χωνί
  • Μια κατσαρόλα
  • Ένα μπολ
  • Καραμέλες για να γεμίσετε το μπουκάλι

Οδηγίες:

Πλύντε το μπουκάλι καλά και στεγνώστε το εντελώς.

viraltopnews.gr

Ξεκολλήστε προσεκτικά την ετικέτα και προσέξτε μην την χαλάσετε. Βάλτε την σε ένα ασφαλές μέρος να στεγνώσει – θα την χρειαστείτε ξανά σύντομα!

viraltopnews.gr

Μόλις καθαριστεί και στεγνώσει εντελώς το μπουκάλι, βάλτε την μπάρα σοκολάτας σπασμένη σε κομμάτια στο μπολ. Βράστε λίγο νερό στην κατσαρόλα και βάλτε το μπολ μέσα στην κατσαρόλα, πάνω από το νερό. Αφήστε την σοκολάτα να λιώσει, ανακατεύοντας τυχόν σβόλους μέχρι να είναι ρευστή.

viraltopnews.gr

Τώρα βάλτε το χωνί στο μπουκάλι και ρίξτε προσεκτικά την λιωμένη σοκολάτα μέσα. Το μπουκάλι θα πρέπει να είναι από μέσα κενό, γι’αυτό γεμίστε μόνο το ένα τέταρτο περίπου του μπουκαλιού.

viraltopnews.gr

Κουνήστε απαλά το μπουκάλι μέχρι η σοκολάτα να έχει καλύψει το εσωτερικό τοίχωμα και τον λαιμό. Προσπαθήστε να απλώσετε την σοκολάτα ομοιόμορφα, έτσι ώστε τα τοιχώματα του σοκολατένιου μπουκαλιού να έχουν σχετικά ίδια πυκνότητα.

viraltopnews.gr

Αφήστε την σοκολάτα να κρυώσει και να σκληρύνει, συνεχίζοντας να κουνάτε το μπουκάλι απαλά ώστε να απλωθούν καλά και οι τελευταίες σταγόνες σοκολάτας.

viraltopnews.gr

Μόλις σκληρύνει εντελώς η σοκολάτα, γεμίστε το μπουκάλι με τις καραμέλες της επιλογής σας. Απλά πρέπει να είνα αρκετά μικρές ώστε να χωράνε να περάσουν από τον λαιμό του μπουκαλιού.

viraltopnews.gr

Και τώρα το δύσκολο κομμάτι: πάρτε ένα κοφτερό μαχαίρι και κόψτε πολύ προσεκτικά το πλαστικό – χωρίς να ακουμπάτε την σοκολάτα! Μπορεί να χρειαστείτε χαρτοκόπτη (αν έχετε σταθερό χέρι). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε μια γραμμή στη μέση γύρω γύρω από το μπουκάλι…

viraltopnews.gr

… έτσι ώστε να μπορέσετε να βγάλετε το πάνω και το κάτω μέρος χωρίς να χαλάσετε την σοκολάτα.

viraltopnews.gr

Μόλις αφαιρέσετε το πλαστικό μπουκάλι, κολλήστε την ετικέτα πάνω στην σοκολάτα. Μπορείτε να βάλετε λίγη ταινία για να ενώσετε τις άκρες. Και τέλος, τοποθετήστε το καπάκι πάνω στο μπουκάλι.

viraltopnews.gr

Τώρα έχετε ένα διασκεδαστικό – και αξιαγάπητο – δώρο για να χαρίσετε σε κάποιον. Μπορεί να μπερδευτεί, αφού μοιάζει τόσο με το πραγματικό μπουκάλι!

viraltopnews.gr

Σίγουρα θα τους εντυπωσιάσετε όλους με ένα τέτοιο δώρο! Και όταν το κουνήσουν, θα καταλάβουν ότι κρύβει μια νόστιμη έκπληξη… αλλά θα πρέπει να φάνε το εξωτερικό πρώτα!

viraltopnews.gr

Δείτε στο βίντεο τις οδηγίες βήμα βήμα:

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε Coca Cola ή κάποιο άλλο αναψυκτικό. Αν έχετε κάποιον στην οικογένεια που λατρεύει τα υγιεινά ροφήματα, μπορείτε να του φτιάξετε μια σοκολατένια εκδοχή τους! Και για την γέμιση μπορείτε να επιλέξετε M&Ms, ζελεδάκια, κόκκους καφέ καλυμμένους με σοκολάτα ή φιστίκια. Και φυσικά, λόγω της γιορτής που πλησιάζει, μπορείτε να βάλετε καραμέλες σε σχήμα καρδιάς!

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr