ΖΩΑ: Μαμά γουρούνα γεννά 13 γουρουνάκια και αργοπεθαίνει. Η αγάπη όμως που της δίνουν τα μωρά της φέρνει το «θαύμα»!

img

Η Emma είναι μια γουρουνίτσα που γεννήθηκε για να γίνει μητέρα και θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά της! Η φύση την προίκισε με μητρικό ένστικτο και αγάπη, ώστε να είναι πάντα σίγουρη ότι τα μωράκια της είναι ασφαλή και υγιή.

Όταν η Emma πρωτοέφτασε στη φάρμα του John Chester Apricot Lane Farms, δεν ήταν καλά. Ήταν αδύνατη και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήταν και έγκυος, αλλά αν δεν κατάφερνε να επιβιώσει, πώς θα μεγάλωνε τα γουρουνάκια της;
viraltopnews.gr

Κι όμως, την ημέρα που γέννησε η Emma, συνέβη ένα θαύμα. Ο John και η γυναίκα του δεν περίμεναν ότι η γουρουνίτσα θα γεννούσε πολλά μωράκια, αλλά τελικά ήρθαν στον κόσμο 13 (επέζησαν 13 από τα 17 που γεννήθηκαν).

viraltopnews.gr

Η γέννα εξάντλησε την Emma που μετά τον τοκετό ανέβασε πυρετό. Για να συγκεντρωθεί στην ανάκτηση των δυνάμεών της, οι άνθρωποι πήραν από δίπλα της τα γουρουνάκια, αλλά αυτό δεν φάνηκε να βοηθάει τα πράγματα. Έτσι, της τα επέστρεψαν για να τα θηλάσει. Ξαφνικά, η υγεία της Emma άρχισε να βελτιώνεται. Τα μωρά της της έδιναν το κίνητρο να γίνει καλύτερα…
viraltopnews.gr

Αλλά η ιστορία δεν σταματάει εδώ…Γιατί μπορεί η ζωή να πήρε το δρόμο της, τα γουρουνάκια να μεγάλωσαν, αλλά η Emma δεν έμεινε μόνη! Έπιασε φιλίες με έναν κόκορα! Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τί έγινε μετά!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr