ΑΣΤΕΙΑ: 5 Χιουμοριστικοί λόγοι που θα σας πείσουν να αποκτήσετε επιτέλους παιδί! (ακόμη κι αν δεν θέλετε…)

img

Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα όταν αποκτάς παιδί: αγάπη, οικογένεια, μπλα μπλα μπλα…Είναι ήδη χιλιοειπωμένα και δε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Αλλά υπάρχουν άλλα ΚΡΥΦΑ πλεονεκτήματα όταν θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί, αλλά κανείς δε θα το πει ποτέ ανοιχτά. Μάθετε ποια είναι:

1. Έχετε μια δικαιολογία για να γλιτώσετε από οτιδήποτε

viraltopnews.gr

Τα παιδιά είναι η απόλυτη κάρτα που σας γλιτώνει στην κυριολεξία από οτιδήποτε θέλετε να γλιτώσετε. Θα γλιτώσετε από οποιαδήποτε υποχρέωση που δεν θέλετε να παρευρεθείτε: κανείς δε θα το αμφισβητήσει ή θα σας το χρεώσει. Πείτε απλά ότι πρέπει να προσέχετε το παιδί σας ή ότι ακύρωσε για σήμερα το βράδυ η νταντά, ακόμα και αν το έχετε ήδη κανονίσει. Δεν θέλετε να πάτε στη δουλειά, αλλά δεν θέλετε να το παίξετε άρρωστος; Πείτε ότι αρρώστησε το παιδί σας και ότι πρέπει να το φροντίσετε.

2. Καλή δικαιολογία για να δείτε παιδικές ταινίες που ο/η σύντροφός σας δεν είχε όρεξη να δει.

viraltopnews.gr

Λατρέψατε τους Storks, τους Minions, τα Toy Story και οποιαδήποτε παιδική ταινία βγαίνει. Αλλά αν δεν είχατε παιδί, είναι λίγο δύσκολο να πείσετε τη γυναίκα σας ή τους φίλους σας να πάτε σινεμά να τα δείτε. Ωστόσο, όταν έχετε μικρό παιδί, που χρειάζεται διαρκώς ψυχαγωγία, ο κινηματογράφος είναι ένας καλός τρόπος να το κρατήσετε απασχολημένος για μερικές ώρες. Και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε άνετα και ανενόχλητα οποιοδήποτε animation θέλετε!

viraltopnews.gr

Αλλά στην ουσία, ο μοναδικός τρόπος για πείσετε κάποιον να δείτε μια ταινία, όπως οι Storks, είναι αν έχετε μαζί σας το παιδί σας.

3. Αποτελούν εγγύηση ότι θα δεχτείτε αμέτρητα likes και σχόλια στο Facebook

viraltopnews.gr

Τα παιδιά είναι μια ατελείωτη πηγή άμεσης επιτυχίας στα social media. Αν η διάθεσή της εξαρτάται από το πόσο δημοφιλείς είστε στα social media (στην κυριολεξία όλοι όσοι είναι κάτω των 40), δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αποκτήσετε ένα παιδί. Φωτογραφίες, βίντεο, ή ιστορίες του παιδιού σας να κάνει κάτι χαριτωμένο; Βροχή τα like!

4. Αποτελούν απόδειξη ότι κάνατε σεξ τουλάχιστον μια φορά.

viraltopnews.gr

Ακόμα και αν υιοθετήσατε ένα παιδί, ο κόσμος θα υποθέσει ότι προσπαθήσατε να συλλάβετε, αλλά δε τα καταφέρατε, που σημαίνει ότι κάνατε σεξ πολλαπλές φορές!

5. Άμεση επαφή με κάθε άλλο γονιό στον πλανήτη Γη.

viraltopnews.gr

Βρίσκεστε σε κάποιο πάρτυ που δεν ξέρετε κανέναν; Είστε στη δουλειά και δεν έχετε κανένα κοινό με τους συναδέλφους σας και δεν έχετε τι να συζητήσετε; Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση που κανείς δεν θέλει να ακούσει τη γνώμη σας για το Σύμπαν της Marvel; Αν έχετε κουραστεί να μιλάτε για τον καιρό, μιλήστε για τα παιδιά σας! Μιλήστε για την ηλικία τους, τι σκανταλιές ή τι χαριτωμενιές κάνουν, μοιραστείτε μερικές φωτογραφίες από το κινητό σας, και έχετε αποκτήσει έναν φίλο γονιό, που σας καταλαβαίνει. Δε χρειάζονται πλέον άβολες σιωπές ή να ψάχνετε για θέματα συζήτησης. Έχετε παιδιά και αυτό είναι αρκετό!

Φυσικά, όλοι όσοι ΔΕΝ έχουν παιδιά, μυστηριωδώς θα σταματήσουν να θέλουν να βρίσκονται κοντά σας σε πάρτυ, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής. Ας ελπίσουμε να τα βρείτε με τον άλλον γονιό και να έχει καλή άποψη για την καινούρια ταινία του Thor… 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr