ΜΟΥΣΙΚΗ: 7 φανταστικά μουσικά πράγματα που συνέβησαν το 1999

img

Σήμερα o Μatt Stopera του Buzzfeed ανέβασε αυτό, υποστηρίζοντας πως το 1999 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής. Θα συμφωνήσουμε πως το 1999 είδαμε από κοντά ορισμένες πολύ ξεχωριστές μουσικές τάσεις που είτε εξαφανίστηκαν με τον ερχομό του millennium είτε έγιναν αναφορές σε σημερινά μουσικά trends. Νοσταλγούμε το 1999 γι` αυτά τα ξεχωριστά μουσικά πράγματάκια:

7.Μainstream pop

Η χρυσής εποχή της pop, με Britney Spears, Christina Aguilera, Backstreet Boys και NSYNC να βρίσκονται στο απόγειο της δόξας τους:

Eπίσης, last but never lest, oι: 5ive, 98 Degrees, Westlife, Αtomic Kitten και All Saints…

6..Nu metal
Limp Bizkit, Korn, Stabbing Westward (τους θυμάσαι;) και Orgy (LOL)

5..Punk Rock
Οι Blink 182 είναι οι νέοι super ήρωες της punk pop/rock και με το “All The Small Thing” εκτοξεύονται πολύ ψηλά στα charts.

4.Οι Placebo
Η μπάντα του Brian Molko τραβάει τον δικό της μοναχικό glam rock δρόμο και με τα τραγούδια του album “Without I`m Nothing” ακούγονται κυριολεκτικά παντού:

3.. .O Fatboy Slim, οι Chemical Brothers, οι Orbital, οτιδήποτε ηλεκτρονικό

Η big beat electronica, τα μπλιπλίκια που ακόυγονται σαν μαστίγωμα πλυντήριου σε λειτουργία, είναι ο ήχος των καλοκαιρινών festivals, ακόμα και rock καλλιτέχνες όπως ο Noel Gallagher και οι Primal Scream «βρωμίζουν» ηλεκτρονικά τον ήχο τους…

2.Το R&B

H Αaliyah είναι η νέα mega star, οι TLC και οι Destiny`s Child είναι τα girl bands που σου αλλάζουν την ζωή, ο Timbaland και η Missy Elliot οι παραγωγοί-Μίδες και η Whitney Houston η Βασίλισσα.

1. .One Hit Wonders

Είναι μία μίνι τραγωδία: Να έχεις κυκλοφορήσει μόλις μια μεγάλη επιτυχία , αλλά να σε θυμούνται 16 χρόνια αργότερα. Το 1999 κυκλοφόρησαν ένα σωρό εντυπωσιακά hit singles από μπάντες και καλλιτέχνες που δεν ξαναείδαμε ή ακούσαμε ποτέ. Ηello Sisqo…


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr