ΜΟΥΣΙΚΗ: 5 λόγοι για να ακούσεις ξανά το “Violator” των Depeche Mode

img

Στις 19 Μαρτίου του 1990, κυκλοφόρησε το album “Violator” των Depeche Mode. Ήταν το album που περιείχε κομμάτια – ύμνους όπως το “Enjoy The Silence” και το “Policy Of Truth”.

Είναι ένα album το οποίο, 25 χρόνια αργότερα παραμένει το ίδιο επίκαιρο και αξίζει να το ακούσεις ξανά και ξανά για τους παρακάτω λόγους:

1. Για να φανταστείς πως θα μπορούσε να ακούγεται το “Enjoy The Silence” ως μπαλάντα. Αυτή ήταν άλλωστε η αρχική του εκδοχή.

2. Γιατί το “World In My Eyes” είναι κατά βάθος «ένα πολύ θετικό τραγούδι, που μιλάει για την αγάπη, το sex και άλλα όμορφα πράγματα«. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Martin Gore αυτοπροσώπως.

3. Γιατί το “Personal Jesus” δεν έχει χάσει τίποτα από την φρεσκαδούρα του. Γιατί το τραγούδησε ο Johnny Cash.

4. Γιατί ένα από τα «χειρότερα» tracks του album, είναι αυτή electro-ambient ιστορία του Martin Gore, που παρακολουθεί το κορίτσι των ονείρων του καθώς ντύνεται μ” ένα μπλε φόρεμα. Πόσα «καλά» albums θα ζήλευαν το “Blue Dress”….

5. “Crucified”, “Halo”, “Waiting For The Night”, “Clean”: Γιατί ίσως αυτοί οι τίτλοι τραγουδιών σημαίνουν κάτι για την ζωή σου. Ίσως και να έγιναν το soundtrack σε ένα σου όνειρο, που το έζησες στ” αλήθεια.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr