ΠΕΡΙΕΡΓΑ: Οι Μαθητές της ήταν Υπερκινητικοί και δεν Πρόσεχαν καθόλου στο Μάθημα. Δείτε ΤΙ σκέφτηκε και τους έκανε όλους Αστέρια!

img

Μια ευφάνταστη δασκάλα σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να σταματήσει τις νευρικές κινήσεις των μαθητών της – έβαλε πετάλια κάτω από τα θρανία τους. Η Bethany Lambeth, η οποία διδάσκει σε γυμνάσιο στην Βόρεια Καρολίνα, παρατήρησε ότι αρκετοί μαθητές της είχαν πρόβλημα συγκέντρωσης στο μάθημα.

Έτσι, για να τους βοηθήσει να διοχετεύσουν την ενέργεια τους έβαλε πεντάλια κάτω από τα θρανία τους για να μην χάνουν την συγκέντρωση τους.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η 28χρονη Lambeth, η οποία είναι δασκάλα εδώ και 7 χρόνια, είπε: “Υπάρχει μια πρωτοβουλία στην κομητεία μας. Μπορείς να κάνεις αίτηση και να πάρεις χρηματοδότηση γι’αυτά τα θρανία. Μόλις τα πήραμε, τα παιδιά τα λάτρεψαν.”

“Πολλοί μαθητές δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στο μάθημα – επειδή είναι το τέλος της ημέρας, ή επειδή είναι κουρασμένοι ή νυσταγμένοι γιατί δεν κουνιούνται, άλλοι έχουν Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα (ADD/ADHD) και δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν.

Πιο πριν χτυπούσαν τα θρανία, ακουμπούσαν ο ένας τον άλλο και γενικά κουνιόνταν νευρικά – αλλά δεν το κάνουν πια. Τα πετάλια τους βοηθούν να αποβάλουν την ενέργεια τους και να σταματήσουν τις νευρικές κινήσεις με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται καλύτερα.”

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Ισχυρίζεται ακόμη ότι από τον Απρίλιο που μπήκαν αυτά τα θρανία, η ποιότητα της δουλειά τους έχει ανέβει και οι βαθμοί τους βρίσκονται στα ύψη.

“Παρατήρησα ότι οι βαθμοί ανέβηκαν. Οι μαθητές παράγουν περισσότερη και καλύτερης ποιότητας δουλειά – και μάλιστα γρήγορα. Και οι γονείς το λατρεύουν – παρατήρησαν ότι τα παιδιά τους είναι ενθουσιασμένα και απολαμβάνουν τα μαθηματικά. Πολλά παιδιά παίρνουν το μάθημα μου γιατί δυσκολεύονται και αυτό τους κάνει να ανυπομονούν. Πολλοί καθηγητές το βρίσκουν ενδιαφέρον και θέλουν να μάθουν περισσότερα. Γενικά ο κόσμος στην αρχή ήταν περίεργος, αλλά είχα θετικές αντιδράσεις.”

viraltopnews.gr

“Στην αρχή ήθελαν να μάθουν αν οι μαθητές αποσπώνται επειδή δεν το έχουν συνηθίσει, αλλά στην πραγματικότητα έχει εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Τα παιδιά δεν πειράζουν πλέον το ένα το άλλο, δεν κουνιούνται, δεν περπατάνε γύρω από την τάξη – εξωτερικεύουν την ενέργεια τους στα πεντάλια και κάνουν την δουλειά τους. Ο κόσμος αλλάζει και τα παιδιά χρειάζονται επιπλέον ερέθισμα. Σίγουρα θα τους κρατήσω στην τάξη μου!”

Οι μαθητές της, οι οποίοι έχουν ηλικίες από 11 ως 14, λένε ότι λατρεύουν τα θρανία με τα πετάλια.

Η Sofia Fedele είπε ότι αυτό την βοηθά να συγκεντρώνεται στην δουλειά της στο μάθημα, ενώ ο Quinn Spear είπε ότι η επιπλέον αυτή άσκηση τον βοήθησε να κάνει πεντάλ για 5,5 μίλια και να κάψει 133 θερμίδες πριν τις 10 το πρωί.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr