ΑΝΔΡΑΣ: 15 Πράγματα που ένας ώριμος Άντρας πρέπει να ξέρει ΠΡΙΝ γίνει 30. Το τελευταίο είναι το ΠΙΟ σημαντικό!

img

1. Πώς να αγοράσετε πετσέτες και σεντόνια

1

Εάν είστε 30 και έχετε μόνο μία πετσέτα τότε πρέπει να σκεφτείτε τη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει και για τα σεντόνια που έχετε. Θα πρέπει να έχετε λίγα από όλα καθώς επίσης και μερικές πετσέτες χειρός.

2. Μάθετε το νούμερό σας

2

Άνδρες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το μέγεθος του κοστουμιού σας και το μέγεθος του πουκάμισού σας. Όχι μόνο μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Μιλώ για πραγματικές μετρήσεις για ένα ωραίο κοστούμι.

3. Μάθετε να δένετε τη γραβάτα σας

3

Κάθε αγόρι ηλικίας άνω των 15 ετών θα πρέπει να γνωρίζει πώς να δέσει μια γραβάτα. Εάν είστε 30 ετών και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε πρέπει αμέσως να το μάθετε.

4. Μάθετε να επικοινωνείτε

4

Εάν θέλετε να έχετε κορίτσι, τότε πρέπει να ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε. Εάν θέλετε να έχετε μακροχρόνιες σχέσεις γενικά, η επικοινωνία είναι καθοριστική.

5. Να έχετε ωραία εσώρουχα

Man

Οι άνδρες, είναι σημαντικό να φαίνεστε ευπαρουσίαστοι και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Αν τα εσώρουχα ή τα σλιπ μπόξερ έχουν τρύπες, θα πρέπει να ντρέπεστε για τον εαυτό σας! Με προσεγμένα εσώρουχα θα αισθάνεστε καλά μέσα και τα έξω.

6. Πρέπει να ξέρετε λίγα πράγματα για το καλό κρασί

6

Εδώ είναι μια μικρή συμβουλή. Όταν βγαίνετε σε δείπνο εργασίας ή σε ραντεβού, καλό είναι να γνωρίζετε λίγο για τα κρασιά. Θα δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση και θα σας κάνει να φανείτε πιο αριστοκρατικός από ότι είστε.

7. Να αφήνετε πουρμπουάρ

7

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι ραντεβού και να θεωρηθείς ως τσιγκούνης. Να είστε γενναιόδωρος.

8. Να ξέρετε να αγοράζετε ωραία παντελόνια

8

Μπορείτε να είστε ο πιο καυτός τύπος στην αίθουσα, αλλά αν φοράτε ένα άσχημο τζιν, έχει τελειώσει το παιχνίδι για εσάς. Πάρτε μια γυναίκα μαζί σας στα ψώνια για να σας βοηθήσει με την επιλογή των ρούχων σας.

9. Μάθετε πως να ράβετε ένα κουμπί

9

Είναι μεγάλο ατού να ξέρετε πώς να ράψετε ένα κουμπί. Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος σε αυτό, απλά θα πρέπει να ξέρεις να το κάνεις αν χρειαστεί.

10. Θα πρέπει να αρχίσετε να αποταμιεύετε

Cropped

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κάνετε έναν προϋπολογισμό. Ήρθε η ώρα να αποταμιεύσετε χρήματα σε ένα λογαριασμό για παν ενδεχόμενο.

11. Πρέπει να μάθετε να κάνετε το σωστό σετ

11

Σε αυτή την ηλικία, θα πρέπει να ξέρετε τι παπούτσια πρέπει να φορέσετε και με ποιο παντελόνι. Πρέπει να ξέρετε τι κάλτσες να φορέσετε και με ποια παπούτσια. Θα πρέπει επίσης να έχετε πολλαπλά ζευγάρια παπουτσιών, κάλτσες και παντελόνια ώστε να μπορείτε να τα εναλλάσσετε και να είστε καλοντυμένος.

12. Πώς να ουρείτε

12

Είστε 30 ετών, άρα θα πρέπει να ξέρετε πώς να ουρείτε σωστά μέχρι τώρα. Θα πρέπει να σηκώνετε το κάθισμα τουαλέτας ακόμα κι αν ζείτε μόνοι σας. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε σε ποιο σημείο πρέπει να στοχεύσετε στο ουρητήριο για να αποφύγετε τυχόν εκτόξευση.

13. Πρέπει να ξέρετε να καθαρίζετε

13

Πρέπει να διαθέτετε τα κατάλληλα είδη καθαρισμού. Πάντα θα πρέπει να έχετε καθαριστικό για τα τζάμια, για το πάτωμα και για όλες τις επιφάνειες του μπάνιου και της κουζίνας καθώς επίσης και σφουγγαρίστρα και σκούπα. Πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα και να καθαρίζετε τακτικά και να σταματάτε να ζείτε μέσα στη βρωμιά.

14. Να έχετε ένα ωραίο κούρεμα

Goofy

Σταματήστε να πηγαίνετε στον μπαρμπέρη της γειτονιάς και επενδύστε σε ένα μεγάλο επαγγελματικό κομμωτήριο για να έχετε ένα κούρεμα με στυλ που να αρμόζει στην ηλικία σας.

15. Μάθετε να ακούτε

15

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα από το να ξέρει να ακούει. Δεν πιστεύει ότι έχει όλες τις απαντήσεις. Απλώς κάθεται και ακούει και μαθαίνει. Αυτό είναι σημάδι ενός σπουδαίου ανθρώπου.


ΑΝΔΡΑΣ: 15 Πράγματα που ένας ώριμος Άντρας πρέπει να ξέρει ΠΡΙΝ γίνει 30. Το τελευταίο είναι το ΠΙΟ σημαντικό!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr