ΤΑΙΝΙΕΣ: 15 Επτασφράγιστα Μυστικά για την Ταινία “Mr. & Mrs. Smith” στην οποία Ερωτεύτηκαν η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ!

img

Η ταινία Mr. & Mrs. Smith είχε τα πάντα! Κωμωδία, ρομάντζο και πολλή περιπέτεια! Επιπλέον, ξεκίνησε το ειδύλλιο των Μπραντζελίνα σε αυτή τη ταινία! Δυστυχώς, το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία χωρισμού, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να ξαναδούμε την ταινία για να θυμηθούμε τη φοβερή χημεία τους! Και αν είστε ακόμα αναστατωμένοι με τον χωρισμό, σας παρουσιάζουμε μερικά γεγονότα που σημάδεψαν την αρχή της σχέσης των Μπραντζελίνα.  

1. Ο Μπραντ Πιτ αρνήθηκε να συμμετέχει στην ταινία, όταν η Νικόλ Κίντμαν αρνήθηκε τον βασικό ρόλο και κανείς άλλος δεν είχε κάνει δοκιμαστικά ως αντικαταστάτης. Επέστρεψε όταν έμαθε ότι η Αντζελίνα Τζολί θα ήταν η αντικαταστάτριά της.

1

2. Όταν η Τζέιν έχει την πρώτη της αποστολή, απαντάει σωστά σε μια ερώτηση από το τηλεοπτικό παιχνίδι γνώσεων Jeopardy. Αυτό δεν υπήρχε στο σενάριο και η Αντζελίνα θεώρησε ότι έπρεπε να απαντήσει δυνατά στην ερώτηση.

2

3. Στην Αντζελίνα αρέσει να κάνει συλλογή με μαχαίρια. Είχε ένα ολόκληρο δωμάτιο αφιερωμένο στη συλλογή της! Αυτό τη διευκόλυνε να κινηματογραφήσουν τη σκηνή όπου ο Τζον και η Τζέιν χορεύουν τανγκό και πετάνε μαχαίρια.

3

4. Ο Μπραντ και η Αντζελίνα έκαναν μαζί εκπαίδευση σε όπλα, ενώ γύριζαν την ταινία. Και συνήθιζαν να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον στους στόχους!

4

5. Η Αντζελίνα δήλωσε ότι στην αρχή δεν είχε σκεφτεί ότι είχε κάτι κοινό με τον Μπραντ, επειδή πίστευε ότι ήταν πολύ «καθαρός», ενώ η ίδια ήταν λιγάκι πιο «βρώμικη».

5

6. Οι δυο τους τα πήγαιναν καλά με τα όπλα και τα μαχαίρια στα γυρίσματα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τον χορό. Ο Μπράντ και η Αντζελίνα έπρεπε να κάνουν μαθήματα χορού για να γυρίσουν τη σκηνή με το τανγκό χορό.

6

7. Γυρίστηκε μια άκρως εpωτική σκηνή ανάμεσα στο ζευγάρι, που η ταινία θα έπαιρνε καταλληλότητα για κοινό άνω των 13 ετών.

7

8. Όταν ο Τζον μπαίνει στο γραφείο του, υπάρχει ένα μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα, που είναι το ντύσιμο του χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού Hitman!

8

9. Η Αντζελίνα είχε δηλώσει ότι ήθελε να συμμετέχει στην ταινία, επειδή ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν πολύ κλειστός. Επίσης δήλωσε ότι αυτή η ταινία την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να αγκαλιάσει τη ζωή και την οικογένεια περισσότερο.

9

10. Επίσης δήλωσε ότι θα έβλεπαν την ταινία ζευγάρι που είναι καιρό μαζί, και θα έβρισκαν το χρόνο να «ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλον».

10

11. Η Carrie Fisher, η Λέια των ταινιών Star Wars, ήταν μίας από τις σεναριογράφους!

11

12. Όταν ο Τζον και η Τζέιν ανακαλύπτουν τις κρυφές τους ταυτότητες, ο Τζον σκοντάφτει και το όπλο του εκπυρσοκροτεί καθώς κυνηγά την Τζέιν. Αυτό έγινε κατά λάθος και η αντίδραση του Μπραντ να πει «Ω Θέε μου» ήταν αυθεντική!

12

13. Η Αντζελίνα ήταν αρκετά γενναία να γυρίσει μια σκηνή μόνη της χωρίς κασκαντέρ, όπου φοράει στολή αφέντρας και πηδάει από το παράθυρο από τον τέταρτο όροφο

13

14. Τα άτομα που σκοτώνονται στην ταινία είναι 43.

14

15. Και τέλος, ένα γεγονός που επαληθεύτηκε λίγο αργότερα: Η Αντζελίνα είχε δηλώσει τότε: «Πάντα ερωτεύομαι όταν γυρίζω μια ταινία.»

15

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο αν θα σας λείψει η Αντζελίνα και ο Μπραντ ως ζευγάρι!

16


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr