ΜΟΥΣΙΚΗ: Mην νοιώθεις παππούς: Αυτοί οι πέντε 90`s stars που είναι πιο επίκαιροι από ποτέ

img

Με αφορμή αυτό το viral video όπου έφηβοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν έχουν ακούσει ποτέ Green Day, Coolio, Mariah Carey και άλλα αστεράκια που έλαμψαν στα `90s, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε εκείνα τα hits που αν και κυκλοφόρησαν 15+χρόνια πριν, παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ. Μην νοιώθεις παππούς όταν μιλάς με τα αδέλφια/ξαδέλφια σου που βρίσκονται ακόμα σε εφηβική ηλικία. Εκείνοι δεν έχουν μάθει να εκτιμούν τα διαμαντάκια.

Nirvana
Γιατί είναι επίκαιρο; Το ντοκιμαντέρ “Cobain: Montage Of Heck” προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά και στους κινηματογράφους, παρουσιάζοντας την πιο ανθρώπινη, ευάλωτη και τελικά αληθινή πλευρά του frontman των Nirvana. Σε μια στιγμή που η rock γίνεται ξανά πιο alternative και πιο «για λίγους», ο Kurt παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ.

Aaliyah
Γιατί: The Weeknd, FKA twigs, Tinashe, ακόμα και βρετανοί beatmasters όπως ο Jamie XX, επιστρέφουν στα αναρχικά urban/garage/r&b που μας έμαθε ο Timbaland και το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Aaliyah.

Αce Of Base
Γιατί: Ανερχόμενα ονόματα της pop/dance που κάνουν χαμό στα charts όπως οι Years & Years, ακούγονται σαν να μεγάλωσαν με το “Sign”, το “Happy Nation”, το “All That She Wants” και όλα τα διαχρονικά hits του σουηδικού girl/boy band.

Backstreet Boys
Γιατί: Ο ήχος του παραγωγού Max Martin όπως τον γνωρίσαμε από τα τραγούδια των BSB και της Britney έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη pop βιομηχανία. Για τους σημερινούς Pop stars όπως η Charlie, αυτά τα τραγούδια είναι κάτι σαν ευαγγέλιο.

Depeche Mode
Γιατί: Ήταν οι πρώτοι που έπαιξαν rock μουσική χωρίς κιθάρες, απευθυνόμενοι σε μαζικό κοινό. Οι Depeche συνετέλεσαν στο να γεννηθεί μια ολόκληρη γενιά rock πειραματιστών όπως οι Muse και οι Arcade Fire.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr