ΜΟΥΣΙΚΗ: Οι κριτές δεν περίμεναν από μία κοπέλα με τόσα κιλά να έχει τέτοια βελούδινη φωνή.

img

Με μια πρώτη ματιά σίγουρα δεν μοιάζει με μια τυπική Pop star, και η ίδια είναι η πρώτη που το παραδέχεται.

Η Rosie O’Sullivan ανέβηκε στη σκηνή του Βρετανικού σόου, Britain’s Got Talent, για να ερμηνεύσει το πασίγνωστο τραγούδι “It’s A Man’s Man’s World” το οποίο δεν είναι εύκολο κατόρθωμα για κάθε τραγουδίστρια.
Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν νευρική έχοντας άγχος και τρακ όμως μόλις άνοιξε το στόμα της τραγουδώντας τους πρώτους στίχους οι κριτές όχι απλά εντυπωσιάστηκαν αλλά έμειναν στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό.

Εκείνη την περίοδο η 19χρονη Rossie ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παραδέχτηκε πως πριν την πρώτη ακρόαση κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίσει αυτήν της τη νευρικότητα και την ανασφάλεια που έχει για το σώμα της και την συνολική της εξωτερική εμφάνισή γενικότερα.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως ένα ευσυνείδητο άτομο και νιώθει ως ακόμη ένας άνθρωπος από αυτούς που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Αλλά μόλις αρχίζει και τραγουδάει είναι πραγματικά σαν να μεταμορφώνεται σε κάποια άλλη καθώς αναδύεται η αστείρευτη εσωτερική της ψυχή μετατρέποντας την ερμηνεία σε θέαμα που κόβει την ανάσα.

«Πάντα είμαι λίγο φοβισμένη για το τι θα πουν οι άνθρωποι για μένα», αναφέρει η ίδια, «όμως το να τραγούδάω με μεταφέρει σε έναν τελείως δικό μου κόσμο»

Μετά από την εκπληκτική της ερμηνεία στο Britain’s Got Talent και οι τέσσερις κριτές συμφώνησαν πως η Rossie είχε τραγουδήσει εξαιρετικά!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί τους:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr