ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Tα 6 σημάδια της απιστίας: Από μια παθούσα…

img

Υπάρχουν άραγε πάντα σημάδια απιστίας ή κάποιοι άνδρες είναι τόσο καλοί στο ψέμα που δεν πρόκειται να τους «τσακώσεις» ποτέ στα πράσα; Μια γυναίκα εξομολογείται τη δική της εμπειρία.

Ο άνδρας της τής αποκάλυψε ότι την απατούσε επί 6 μήνες όταν εκείνη πρώτη είχε ανακαλύψει κάποια ύποπτα μηνύματα. Η νεαρή γυναίκα, για καλή της τύχη έγραφε ημερολόγιο όλους αυτούς τους 6 μήνες και έτσι μπόρεσε να διαλευκάνει το μυστήριο. ΑΥΤΑ, λοιπόν, ήταν τα 6 σημάδια που έπρεπε να δει αλλά δεν είδε ποτέ.

#1. Ο άνδρας της άρχισε νε προσέχει περισσότερο τον εαυτό του (σε σημείο που κάποια στιγμή της ζήτησε μέχρι και να του ξυρίσει την πλάτη. Σε κάποια φάση, μάλιστα, προτιμούσε να γυρίζει σπίτι στις 10 (λόγω γυμναστηρίου) και όχι να κάτσει στο σπίτι για να φάει βραδινό μαζί της.

#2. Σταμάτησε να την παίρνει μαζί του σε συναντήσεις με πελάτες. Η δικαιολογία που χρησιμοποιούσε ήταν πως ήθελε να επικεντρωθεί στο ραντεβού του και όχι να έχει συνέχει την έννοια της.

#3. Έγινε επιθετικός. Ένας άνδρας που απατά συνήθως θυμώνει πιο εύκολα με τη γυναίκα του εξαιτίας των τύψεων που νιώθει απέναντί της και επειδή δεν έχει τα κότσια να της πει την αλήθεια.

#4. Άλλαξε τον τρόπο που έκανε σεξ. Η νεαρή γυναίκα αναφέρει πως ο άνδρας της άρχισε να κάνει νέες κινήσεις σεξ και μάλιστα της ζήτησε να κάνει brazilian στο μπικίνι της. Τότε εκείνη δεν κατάλαβε τον λόγο αλλά αργότερα κατάλαβε πως μια από τις γυναίκες με την οποία την απατούσε (την απατούσε με 2 γυναίκες ταυτόχρονα) είχε brazilian.

#5. Άρχισε κάποιες κακές συνήθειες. Κάπνισμα, τζόγος, αλκοόλ και ψώνια ήταν κάποιες από τις κακές συνήθειες που ξεκίνησε ο άνδρας της με σκοπό να καταπνήξει τις ενοχές του.

#6. Ξαφνικά άλλαξε κωδικούς στα social media αλλά και στο κινητό του. Αυτή η κίνηση ήταν η πιο ύποπτη από όλες και ήταν εκείνη που την έκανε να υποψιαστεί τι γινόταν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr