ΜΟΥΣΙΚΗ: Το videoclip του David Hasselhoff είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό

img

Αν ο καλύτερος σου φίλος έχει δολοφονηθεί από τον Χίτλερ, δηλαδή τον πιο τρομακτικό kung fu master – εγκληματία όλων των εποχών, πρέπει να έχεις και ένα τέλειο μουσικό θέμα για να ξεκινήσει η περιπέτεια της εκδίκησης σου. Eκεί ξεκινάει η δουλειά του «Γερμανού» που αγάπησε η αμερικάνικη pop κουλτούρα των 80`s, του David Hasselhoff, με το τραγούδι “True Survivor”. Η ταινία “Kung Fury” έχοντας ολοκληρώσει ένα επιτυχημένο petition χρηματοδότησης από το Kickstarter, κάνει πρεμιέρα στο YouTube. Και για να μην νομίζεις ότι σου κάναμε πλάκα, αυτή είναι η υπόθεση του “King Fury” σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου:

«Κατά την διάρκεια μιας ατυχής σειράς γεγονότων, ένας φίλος του Kung Fury δολοφονείται από τον πιο επικίνδυνο εγκληματία/kung fu master όλων των εποχών, τον Adolf Hitler, τον επονομαζόμενο και ως Kung Führer. Για να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του, ο Kung Fury ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στην Ναζιστική Γερμανία, για να σκοτώσει τον Χίτλερ και να σημάνει το τέλος της ναζιστικής αυτοκρατορίας για πάντα. Το “Kung Fury” είναι μια συναρπαστική ταινία δράσης που αποδίδει φόρο τιμής στις αστυνομικές ταινίες των 80`s.»

Τώρα έχεις το απαραίτητο context για να εκτιμήσεις το videoclip του “True Survivor” με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr