ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Σκαρφάλωσε ΧΩΡΙΣ εξοπλισμό σε Κεραία ύψους 350 Μέτρων. Αυτό που Κατέγραψε στην Κορυφή; Θα σας κόψει την Ανάσα!

img

Ένας παράτολμος έφηβος ανέβηκε σε έναν τηλεοπτική κεραία ύψους 350 μέτρων και κυριολεκτικά βρέθηκε ανάμεσα στα σύννεφα. 

Ο 18χρονος Alex Nomernoy, από τη Μόσχα, σκαρφάλωσε στον πύργο μέσω υπηρεσιακής σκάλας στη πόλη Galich, της δυτικής Ρωσίας, και στάθηκε στην κορυφή μιας μικρής πλατφόρμας.

viraltopnews.gr

Ο έφηβος χρησιμοποίησε ένα selfie stick για να τραβήξει βίντεο και να βγάλει selfies. Ο ίδιος δήλωσε: “Ο πύργος στο Galich είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον μου εδώ και καιρό.

“Αποφάσισα να ανέβω εκεί με τους φίλους μου. Δεν είχαμε κοιμηθεί για 24 ώρες, όταν τελικά ανεβήκαμε στην κορυφή αυτού του τεράστιου πύργου.

“Από αυτός το ύψος μπορεί κανείς να δει το όμορφο τοπίο που ξετυλίγεται από κάτω. Δεν φοβάμαι τα ύψη. Νιώθω πολύ άνετα εκεί ψηλά.”

viraltopnews.gr

Ανέφερε ότι βγάζει φωτογραφίες από ακραία ύψη για να δείξει σε άλλους τη θέα από ψηλά.

«Κάποια πράγματα που φαίνονται από μια ταράτσα, είναι αόρατα από το έδαφος. Κάποιοι σοκάρονται από τις ενέργειές μας, αλλά δεν τα κάνουμε για να αποκτήσουμε δημοτικότητα. Το κάνουμε επειδή μας αρέσει. Στο μέλλον ονειρεύομαι να επισκεφτώ το Χονγκ Κονγκ και άλλες πόλεις με ουρανοξύστες.»

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr