ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε μαλακές πατούσες!

img

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει μεταξένια και απαλά πόδια. Οι σκληρές πατούσες που δημιουργούνται συνήθως από τα τακούνια είναι κάτι άσχημο για όλες τις γυναίκες. Αν δεν θέλετε πλέον οι πατούσες σας να είναι σκληρές δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή τη θεραπεία με την μαγειρική σόδα.

Η μαγειρική σόδα έχει πολύ ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες και είναι πολύ ευεργετική για το δέρμα των ποδιών καθώς μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις της σκλήρυνσης από το νερό.

Η χρήση της μαγειρικής σόδας θα σας βοηθήσει να έχετε λεία και απαλά πόδια χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα για δαπανηρές θεραπείες σε ινστιτούτα αισθητικής.

Με την ολοκλήρωση των τριών θεραπειών σίγουρα θα έχετε τα αποτελέσματα που πάντα λαχταρούσατε! Τα πόδια σας θα γίνουν πιο μαλακά από ποτέ!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα στα πόδια σας;

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 3 κουταλιές μαγειρική σόδα και 4-5 λίτρα νερό. Διαλύουμε τη σόδα στο ζεστό νερό και βάζετε εκεί τα πόδια σας, για περίπου 15-20 λεπτά.

Μετά από αυτό, τρίψτε τα πόδια σας με ένα scrub ποδιών. Έπειτα, τρίψτε βαζελίνη ή ενυδατική κρέμα και βάλτε στις πατούσες σας μέσα σε βαμβακερές κάλτσες για μια με δυο ώρες.

Θα δείτε τεράστια διαφορά από την πρώτη κιόλας φορά!

Επαναλάβετε τη διαδικασία για 5-7 ημέρες. Στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα 7 ημερών και επαναλάβετε για μία ακόμη φορά. Κάντε ακριβώς 3 θεραπείες.

Με την ολοκλήρωση των τριών θεραπειών σίγουρα θα έχετε τα αποτελέσματα που πάντα λαχταρούσατε! Τα πόδια σας θα γίνουν πιο μαλακά από ποτέ!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr