ΑΣΤΕΙΑ: Ήθελαν να κάνουν Μετακόμιση αλλά ήπιαν λιγάκι παραπάνω. Δείτε ΤΙ έπαθαν αυτοί οι 2 Μεθυσμένοι όταν Κουβάλησαν έναν Καναπέ!

img

Αυτή πρέπει να είναι μια από τις πιο αστείες σκηνές που έχετε δει – δύο άντρες προσπαθούν να μετακινήσουν έναν βαρύ καναπέ στον δρόμο σε μια κατοικημένη περιοχή ενώ είναι μεθυσμένοι. Το βίντεο τραβήχτηκε σε έναν δρόμο του χωριού Drumquin στην Βόρεια Ιρλανδία.

Οι δύο Ιρλανδοί μαλώνουν και διαπληκτίζονται σε μια γλώσσα που με το ζόρι μοιάζει με τα Αγγλικά. Και όλα αυτά ενώ παράλληλα προσπαθούν να μετακινήσουν έναν τεράστιο καναπέ και μάλιστα μεθυσμένοι! Σίγουρα το έχουμε πάθει όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας. Μετά από μερικά ποτά μας έρχονται τα καλύτερα σχέδια.

Άλλοι κάνουν τατουάζ, άλλοι κουρεύονται χάλια! Αλλά αυτοί εδώ κερδίζουν. Είναι τόσο διασκεδαστικό να τους βλέπεις να προσπαθούν ενώ δεν έχουν έλεγχο ή συντονισμό στις πράξεις τους και το φιλόδοξο σχέδιο τους καταλήγει σε καταστροφή. Έξω είναι βρεγμένα, τα μαξιλάρια πέφτουν κάτω και σε κάποια φάση ολόκληρος ο καναπές πέφτει πάνω στον ένα άντρα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον Jason McCarthan ο οποίος περνούσε από κει με το αυτοκίνητο του και δείχνει σαν κακογραμμένο σκετσάκι, αλλά είναι ανεκτίμητο, γιατί συνέβη στ’αλήθεια και αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεκαρδιστικό!

Δείτε το βίντεο παρακάτω σίγουρα θα φτιάξει τη μέρα σας!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr