ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Ρωτήσαμε 17 Γυναίκες ΠΟΙΟΣ είναι ο καλύτερος Τρόπος που τις έχουν ζητήσει σε Ραντεβού. Οι Απαντήσεις τους; Θα σας Σοκάρουν!

img

1. «Δούλευα σε μπαρ. Ένας πελάτης, με τον οποίο είχα μερικές καλές συζητήσεις με ρώτησε τι ώρα τελείωνε η βάρδιά μου και του είπα στις 2 π.μ. Μου είπε: «Μπορώ να παραγγείλω ένα καφέ; Θα τον χρειαστώ αν είναι να μείνω ξύπνιος μέχρι τις 2 τα χαράματα.»»

2. «Έχω τηλεσκόπιο. Θέλεις να έρθεις από το σπίτι μου, να φάμε βραδινό και να κοιτάξουμε τα αστέρια;»

3. «Ένας συμφοιτητής μου μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού την ώρα που παρουσιάζαμε μια εργασία. Μου έδωσε τα χαρτιά της παρουσίασης, και πάνω είχε σημειωμένο τη φράση «Ραντεβού;»»

4. «Πήγαινα συχνά σε ένα παγωτατζίδικο, όπου είχε φοβερό παγωτό και κάθε τόσο έβγαζε νέες γεύσεις. Κάθε φορά ήθελα να δοκιμάσω τη νέα γεύση και πολλές φορές το παιδί που εργαζόταν εκεί μου ετοίμαζε το παγωτό πριν καν το ζητήσω. Έτσι μια μέρα με ρωτάει: «Πρέπει να σου αρέσει πολύ τα παγωτό. Σου αρέσει και η πίτσα και το σινεμά; Ίσως αυτό το Σάββατο;»»

5. «Στο πανεπιστήμιο, ένας φίλος μου παρατήρησε ότι δεν είχα καλή διάθεση, ήρθε κάθισε δίπλα μου και με ρώτησε: «Φαίνεσαι ότι χρειάζεσαι να βγεις βόλτα. Να περάσω να σε πάρω στις 7;» Εκείνο το βράδυ τα φτιάξαμε και ήμασταν μαζί για ένα χρόνο.»

6. Εκείνος: Το τσάι με γάλα είναι αηδία.
Εγώ: Ναι, δεν υπάρχει χειρότερο.
Εκείνος: Πρέπει να βγούμε για τσάι με γάλα και να μη παραγγείλουμε τσάι με γάλα.
Είμαστε μαζί για τέσσερα χρόνια.

7. «Δουλεύαμε σε γειτονικά μαγαζιά και στα διαλείματα ερχόταν και μιλούσαμε. Μια μέρα με ρώτησε: «Θα μου επέτρεπες να σε βγάλω ένα ραντεβού απόψε;»»

8. «Ήμασταν συμφοιτητές και αρχίσαμε να μιλάμε σε ένα μάθημα 2 εβδομάδες πριν τελειώσει. Την ώρα που επέστρεφα σπίτι έτρεξε και μου ζήτησε τον αριθμό μου, επειδή θα ένιωθε πολύ βλάκας αν δε το ζητούσε.»

9. «Σε ένα πάρτυ ένας τύπος με πλησίασε και είχε μια τράπουλα. Μου ζήτησε να διαλέξω ένα τυχαίο τραπουλόχαρτο και να το βάλω πίσω. Στη συνέχεια, άπλωσε μπροστά μου μερικά χαρτιά και ρώτησε αν παρατηρώ κάτι διαφορετικό. Σε ένα από αυτά ήταν γραμμένος ο αριθμός του και μου έκλεισε το μάτι. Εξαφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο που ήρθε!»

10. «Σε ένα πάρτυ ένα αγόρι που μου άρεσε προσφέρθηκε να με πάει σπίτι, αλλά και τον φίλο του που είχε πιει παραπάνω. Με άφησε πρώτη και φαντάστηκα ότι δεν ενδιαφέρεται. Στη συνέχεια, έπειτα από 10 λεπτά με πήρε τηλέφωνο να κατέβω επειδή είχα ξεχάσει κάτι στο αμάξι. Όταν πήγα εκεί με φίλησε και μου ζήτησε να βγούμε.»

11. «Στη δευτέρα γυμνασίου ένας φίλος μου μου ζήτησε να φτιάξουμε και ήρθε κρατώντας ένα ποτιστήρι και είπε: «Ο φίλος μου μου είπε ότι πρέπει να το κάνεις αξιομνημόνευτο όταν ζητάς από κάποιον να βγείτε ραντεβού, γι” αυτό σου έφερα ένα ποτιστήρι.» Ήταν πολύ χαριτωμένο και τα είχαμε για 2 εβδομάδες.»

12. «Σε ένα συνέδριο καλών τεχνών γνώρισα ένα αγόρι με το οποίο ανταλλάσαμε σκίτσα και κάναμε φοβερές συζητήσεις. Όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο καθένας σπίτι του μου έφτιαξε ένα πορτραίτο του και πάνω έγραψε τον αριθμό του.»

13. «Έκαναν κάποιες δουλειές με σωληνώσεις στην πολυκατοικία και εμφανίστηκε ένας νεαρός που μου ζήτησε να μη τραβήξω το καζανάκι για μερικές ώρες. Έπρεπε να φύγω όταν είδα στη πόρτα ένα σημείωμα από τον ίδιο νεαρό να μου ζητάει να βγούμε και υπέγραψε ως «ο τύπος που ζήτησε να μη τραβήξεις το καζανάκι» Ήταν πολύ αστείο.»

14. «Ένας ωραίος νεαρός έπαιζε κιθάρα στο μετρό και πάντα του έδινα κάτι γιατί έπαιζε φοβερά. Με αποκαλούσε το κορίτσι με τα κίτρινα τριαντάφυλλα γιατί είχα ένα τέτοιο τατουάζ στη πλάτη. Μια μέρα με περίμενε με ένα μπουκέτο με κίτρινα τριαντάφυλλα και τραγούδησε ένα υπέροχο τραγούδι. Μου ζήτησε μετά να βγούμε για καφέ, αλλά βρισκόμουν ήδη σε σχέση.»

15. «Με έναν συνάδελφο εργαζόμασταν σε εργαστήριο όπου έπρεπε να εκτυπώνουμε καρτελάκια για ασθενείς και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, επειδή αν γινόταν κάποιο λάθος μπορεί να κόστιζε τη ζωή σε κάποιον. Παρατήρησα ένα λάθος και πήγα να το αναφέρω στον συνάδελφό μου, όταν συνειδητοποίησα ότι είχε εκτυπώσει τον αριθμό του για μένα.»

16. «Είχα βγει με ένα αγόρι και του εκμυστηριεύτηκα ότι δεν είχα φιλήσει κανέναν πιο πριν. Έσκυψε και με φίλησε και είπε:»Ορίστε, το πρόβλημά σου λύθηκε!»»

17. «Περπατούσα σε ένα πολυπληθές σταθμό του μετρό, όταν είδα έναν ωραίο τύπο να κλείνει το κινητό του και να έρχεται προς το μέρος μου και είπε ένα απλό γεια. Καταλήξαμε να μιλάμε για ώρες σε μια καφετέρια.»


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr