ΑΝΔΡΑΣ: 12+1 Επτασφράγιστα Μυστικά που ένας Άντρας δεν Πρόκειται ποτέ να Αποκαλύψει σε μία Γυναίκα

img

Λένε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να την περιβάλλει ένα μυστήριο. Αλλά τι γίνεται με τους συντρόφους μας; Και οι άντρες έχουν μυστικά που οι γυναίκες ακόμα δεν γνωρίζουν.

Συγκεντρώσαμε 13 πράγματα που κρύβουν οι άντρες από τις γυναίκες.

«Αγαπάμε τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση»

Το μυστικό είναι ότι οι άνδρες αντιλαμβάνονται τις γυναίκες, όπως οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους. Ως εκ τούτου ένας άντρας θα προτιμούσε να βγει ραντεβού με μια κοπέλα, που δεν έχει το σώμα ενός supermodel, αλλά έχει χαρισματική προσωπικότητα. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά η αυτοπεποίθηση κάνει μια γυναίκα σωματικά πολύ πιο ελκυστική.

«Έχει σημασία για μένα η εμφάνισή σου»

Για έναν άντρα, δεν έχει σημασία, αν μια γυναίκα είναι ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας ή όχι. Κάθε άντρας θέλει να δει την αγαπημένη τους ντυμένη «έξυπνα σέξι» – μια σέξι και κομψή εμφάνιση, χωρίς προκλητικό και χυδαίο ύφος. Οι άνδρες «αγαπάνε με τα μάτια» και είναι απαραίτητο να το θυμόμαστε αυτό!

«Δε ξέρω πως να το κάνω αυτό»

1

«To να είστε άντρας» στα μάτια των γυναικών είναι σημαντικό για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ισχυρότερο φύλο αναλαμβάνει πάντοτε να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα, ακόμη και αν δεν είναι σίγουρος για το επιτυχές αποτέλεσμα. Ο άντρας είναι σημαντικό να μην πέσει στα μάτια μιας γυναίκας, ακόμα και αν δεν έχει ιδέα πως να επισκευάσει ένα σεσουάρ.

«Τα χάνουμε όταν κάνετε παράξενες ερωτήσεις»

Στις γυναίκες αρέσει να ρωτούν «έχω παχύνει;», παίρνοντας μια παραπονιάρικη έκφραση και βλέμμα που μας παγώνει. Οι άνδρες δεν θέλουν να απαντούν σε τέτοιες ερωτήσεις. Αν φόρεμα παχαίνει μια γυναίκα, τότε ο φίλος της θα απαντήσει στο προκλητικό ερώτημα με φιλοφρόνηση, σκεφτόμενος ότι αυτό ζητάει.

«Δε το αντέχω οικονομικά»

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνδρες ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Συζητάνε τα πάντα ενώ πίνουν μια μπύρα στο μπαρ και κάνουν συγκρίσεις με τους φίλους τους. Ένας άντρας δε θέλει να παραδεχτεί τις αποτυχίες του. Δε θα πει ποτέ σε φίλο ή την κοπέλα του ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά κάποιο πράγμα.

«Σας ζηλεύουμε»

2

Οι άνδρες δεν δείχνουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να τους ερεθίσει. Ως εκ τούτου, όταν ένας άνδρας βλέπει την κοπέλα του να φλερτάρει με έναν άλλο άντρα, τότε δε θα δείξει ίχνος ζήλιας. Αλλά από μέσα του θα είναι ένα ηφαίστειο συναισθημάτων που είναι έτοιμο να εκραγεί.

«Μου αρέσει η αδερφή/φίλη σου»

Είναι πολύ απλό: αν νομίζετε ότι η φίλη/αδερφή σας έχει απίστευτη ομορφιά και μοιάζει με supermodel, τότε είναι απίθανο ότι ο σύντροφός σας δεν θα το προσέξει. Θα του αρέσει, θα την σκέφτεται, αλλά δε θα το παραδεχτεί ποτέ μπροστά σας. Είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι η αγάπη σας ξαφνικά τον τύφλωσε, και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για άλλες γυναίκες.

«Και εμείς σας σκεφτόμαστε με σοβαρό ενδεχόμενο»

Κυρίες μου, αν ένας άντρας σάς προσκάλεσε σε ένα εστιατόριο, μην βιαστείτε να επιλέξετε το νυφικό και τα ονόματα των μελλοντικών σας παιδιών. Το φλερτ, το χαμόγελο και τα αστεία είναι σημάδια ότι η γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο σας μισό.

«Μας αρέσουν τα κοπλιμέντα»

Συνήθως οι φιλοφρονήσεις γίνονται από τους άνδρες. Αλλά και εκείνοι θα ήθελαν να ακούσουν ωραία λόγια από τις γυναίκες. Οι άνδρες χρειάζονται φιλοφρονήσεις, εκδηλώσεις αγάπης και ζεστές ματιές, καθώς τα απλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν δραματικά μια σχέση. Θέλουν επίσης να γνωρίζουν ότι φτιάχνονταν μάταια μισή ώρα στον καθρέφτη πριν βγουν έξω.

«Μας αρέσουν τα «γυναικεία πράγματα»»

3

Ναι, ισχύει. Τα περιποιημένα νύχια και η επιδερμίδα των χεριών και του προσώπου αποτελούν απόδειξη ότι ο άντρας περιποιείται τον εαυτό του και αυτό αρέσει στις γυναίκες. Επίσης, οι άνδρες αγαπούν να παρακολουθούν γυναικείες εκπομπές απλά για να χαλαρώσουν. Αλλά κρύβουν αυτό το γεγονός, γιατί «τα παιδιά δεν θα καταλάβουν.»

«Φοβόμαστε»

4

Έχετε δει κάποιον άντρα να μιλάει ανοιχτά για τους φόβους τους; Κανέναν. Αλλά όλοι έχουν κάποιες φοβίες. Οι άντρες δεν θα παραδεχτούν ότι φοβούνται το σκοτάδι, τις αράχνες και τους κλόουν, για να μη δείξουν αδυναμία. Να είστε προετοιμασμένες για το γεγονός ότι μπορεί να κάθεται στο πίσω μέρος του καναπέ, όσο εσείς θα κυνηγάτε να σκοτώσετε μια κατσαρίδα!

«Κρύβουμε με επιδεξιότητα τα συναισθήματά μας»

Το αποκορύφωμα μιας ρομαντικής ταινίας, κατά το οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μπορεί να αγγίξει συναισθηματικά και έναν άντρα. Αλλά τα συναισθήματα τον πλημμυρίζουν, θα πει κάποια ανοησία, και κρυφά θα σκουπίσει ένα δάκρυ που κυλάει.

«Δεν φεύγουμε έτσι απλά»

Ένας άντρας δεν κάνει κάτι χωρίς λόγο. Και αν φύγει από μια κοπέλα με την οποία είχαν καλή σχέση, δε θα το κάνει αμέσως. Αυτή η κοπέλα θα χαραχτεί στην καρδιά του άντρα.


ΑΝΔΡΑΣ: 12+1 Επτασφράγιστα Μυστικά που ένας Άντρας δεν Πρόκειται ποτέ να Αποκαλύψει σε μία Γυναίκα


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr