ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Μπουγιουρντί Πικάντικο

img

Το πικάντικο Σερραϊκό μπουγιουρντί μαγείρεψε και παρουσιάζει η Ρούλα:
Υλικά
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8
1 μικρή κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
Ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1/4 τυρί φέτα σε μικρά κομμάτια
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1/2 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και τα σοτάρουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά από την ντομάτα. Προσθέτουμε τη φέτα, ρίγανη, πιπέρι, ξύδι και μόλις η φέτα ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά τότε ρίχνουμε και το τριμμένο κασέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστό.


ΠΗΓΗ: » daddy-cool.gr