ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Λαχταριστό παγωτό κακάο-μερεντα

img

Παγωτο κακαο-μερεντα. Η απολύτη αμαρτία!Μόλις με πέντε υλικά!

Υλικά

500γρ φυτικη κρεμα γαλακτος
400γρ εβαπορε
400γρ ζαχαρουχο γαλα
2 βανιλιες
4-5 κ.σ κακαο
Λιγη μερεντα για γαρνιρισμα

Εκτέλεση

Βαζουμε σε ενα μπωλ το μισο παγωτο λιγη μερεντα γυρω γυρω και επαναλαμβανουμε αλλη μια φορα. Βαζουμε στην καταψυξη για 4-5 ωρες τουλαχιστον.


ΠΗΓΗ: » daddy-cool.gr