ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Λαχταριστό παγωτό κακάο-μερεντα
Παγωτο κακαο-μερεντα. Η απολύτη αμαρτία!Μόλις με πέντε υλικά!
Υλικά
500γρ φυτικη κρεμα γαλακτος
400γρ εβαπορε
400γρ ζαχαρουχο γαλα
2 βανιλιες
4-5 κ.σ κακαο
Λιγη μερεντα για γαρνιρισμα
Εκτέλεση
Βαζουμε σε ενα μπωλ το μισο παγωτο λιγη μερεντα γυρω γυρω και επαναλαμβανουμε αλλη μια φορα. Βαζουμε στην καταψυξη για 4-5 ωρες τουλαχιστον.ΠΗΓΗ: » daddy-cool.gr