ΜΟΥΣΙΚΗ: 10χρονη Διαγωνιζόμενη Κοντεύει να Καταρρεύσει απ’το Άγχος. Δείτε τώρα ΤΙ θα συμβεί μόλις γυρίσει και Κοιτάξει Πίσω της!

img

Είναι σίγουρα αγχωτικό για κάποιον να τραγουδά μπροστά σε ξένους, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Προσθέστε και την Βασίλισσα της Αγγλίας και τον Πρωθυπουργό και έχετε μια σίγουρη κατάρρευση. Μερικά χρόνια πριν, ζητήθηκε από τις Poppy Girls να τραγουδήσουν στην σκηνή σε μια σημαντική εκδήλωση στην Αγγλία.

Κάθε χρόνο το Festival of Remembrance τιμά τις ένοπλες δυνάμεις του έθνους και τα θύματα πολέμου. Φυσικά, το γκρουπ των κοριτσιών ήταν από την μία αγχωμένο, αλλά ταυτόχρονα και ενθουσιασμένο. Όλα τα κορίτσια έχουν τουλάχιστον τον ένα από τους δύο γονείς τους στις ένοπλες δυνάμεις, γι’αυτό και ήταν πολύ κατάλληλες για το φεστιβάλ.

Στο παρακάτω βίντεο τραγουδάνε το κομμάτι τους “The Call (No Need To Say Goodbye)”, ένα τραγούδι που έγραψαν για να συγκεντρώσουν χρήματα για οικογένειες στρατιωτικών. Με την Βασίλισσα στο κοινό, τα κορίτσια ήξεραν ότι αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία.

Ωστόσο, το νεαρότερο μέλος του γκρουπ, η 10χρονη Megan Adams, ήταν στεναχωρημένη που δεν μπορούσε να είναι εκεί να την δει ο προσωπικός της ήρωας. Ο πατέρας της, ο Αντιστράτηγος Διοικητής του Βασιλικού Ναυτικού Billy Adams, υπηρετούσε στο εξωτερικό.

Αλλά μόλις τελείωσαν τα κορίτσια το τραγούδι τους, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης έχει κάτι πολύ ξεχωριστό για την Megan – αποκαλύπτει μια έκπληξη που κάνει αυτό το βίντεο viral με δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δεν θα σας την αποκαλύψουμε, δείτε το βίντεο!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr