ΑΝΔΡΑΣ: 10 Καταπληκτικές Ιδέες για Στιλάτα Αντρικά Κουρέματα που θα σε Μεταμορφώσουν από Κοινό Θνητό σε Αστέρα του Χόλιγουντ!

img

Αυτά τα κουρέματα θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο νέοι και να υιοθετήσετε hairstyles των αστέρων του Χόλιγουντ! Μοιραζόμαστε μαζί σας αντρικά κουρέματα που θα επικρατήσουν στη μόδα το 2017. 

Βρετανικό

1

Αυτό το κούρεμα προέρχεται από τη Βρετανία και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Οι κρόταφοι είναι κοντοκουρεμένοι, η κορυφή αρκετά μακριά και μια ξεκάθαρη χωρίστρα εγγυάται να σας δημιουργήσει το χτένισμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Fade

2

Η διαφορά με το βρετανικό κούρεμα είναι η σταδιακή μετάβαση στο μήκος των μαλλιών και στη διαβάθμιση του χρώματος. Αυτό το κούρεμα είναι σήμα κατατεθέν του Sergio Ramos.

Boxing

3

Φαίνεται ότι αυτό το κοντό κούρεμα είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πρόσωπο. Ο Justin Timberlake το είχε υιοθετήσει στις αρχές του 2000.

Tennis

4

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό κούρεμα του Brad Pitt. Ταιριάζει σε αθλητές και είναι εύκολο να κάνετε styling.

Κλασικό αντρικό κούρεμα

5

To 2017, στη μόδα επανέρχεται το κλασικό. Ο αρρενωπός Gerard Butler αποδεικνύει ότι το πιο απλό κούρεμα είναι και το καλύτερο.

Καναδικό

6

Αυτό το κούρεμα πήρε το όνομά του από τους Καναδούς παίκτες του χόκεϊ. Ήταν οι πρώτοι που υιοθέτησαν ένα τέτοιο μοδάτο κούρεμα και αργότερα το ενστερνίστηκαν αστέρες του Χόλιγουντ. Ταιριάζει σε άντρες μετά τα 30.

Cascade

7

Ναι, και τα μακριά μαλλιά θα είναι στη μόδα. Είναι όμως απαραίτητο να αποκτήσουν ένα καλό σχήμα με τη βοήθεια αυτού του κουρέματος. Όλες οι γυναίκες θα ζηλέψουν αυτά τα μαλλιά!

Undercut

8

Ξυρισμένα πλαϊνά και μακριά κορυφή. Είναι εγγυημένο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα των γυναικών.

Top knot

9

Φυσικά ένα τέτοιο κούρεμα δεν ταιριάζει σε κάθε άντρα και ήδη πρέπει να έχετε μακριά μαλλιά. Τα μακριά μαλλιά στην κορυφή πιάνονται σε κότσο, ενώ τα υπόλοιπα είναι ξυρισμένα.

Αντρικός κότσος

10

Δανεισμένο από τις γυναίκες, αυτό το κούρεμα καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα και χαρίζει νέο στυλ στην αντρική μόδα. Προσοχή: είναι μόνο για τους πιο θαρραλέους.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr