ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Τέλεια πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου και να έρθετε ακόμα πιο κοντά!

img

Πάμε να δούμε, λοιπόν, 5 από τα πιο ρομαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις φέτος με το αγόρι ή το κορίτσι σου, για να έρθετε πιο κοντά:

1. Πηγαίνετε εκδρομές.
Μπορεί το Πάσχα να είναι οικογενειακή γιορτή αλλά δεν παύει να διαρκεί πολλές μέρες και να σου δίνει την ευκαιρία για ανοιξιάτικες εξορμήσεις ακόμα και κάπου κοντά. Καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα ή φαγητό στην ανθισμένη πλαγιά ενός βουνού, δεν νομίζω πως δεν εξιτάρει κάποιονη ιδέα!

2. Αγοράστε λαμπάδες ο ένας για τον άλλον.
Ακόμα και αν του/της έχει πάρει οι νονοί του/της κάποια λαμπάδα, είναι σίγουρο πως την δική σου θα κρατήσει στην εκκλησία. Είναι πολύ σύνηθες πλέον να ανταλλάσσουν τα ζευγάρια λαμπάδες το Πάσχα ως μία κίνηση αγάπης. Μπορείς μάλιστα, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να πάρεις κάποια πιο χιουμοριστική λαμπάδα που θα κάνει όχι μόνο αυτόν/ήν αλλά και όλη την εκκλησία να κλάψουν από τα γέλια!

3. Βάψτε μαζί αυγά ή κάντε κουλουράκια.
Το βάψιμο των αυγών ή η παρασκευή κουλουρακίων είναι κλασικές Πασχαλινές συνήθειες που αγαπάμε όλοι από μικροί εώς σήμερα. Προσπαθήστε λοιπόν να φτιάξετε μαζί κάτι από αυτά, ακόμα και αν δεν σας πετύχουν στο έπακρον θα το διασκεδάσετε και θα γελάσετε απίστευτα.

4. Πηγαίνετε μαζί για ψώνια.
Αν έχεις ή έχει εκείνος/η κάποιο βαφτιστήρι, επιχειρήστε να πάτε μαζί να του ψωνίσετε λαμπάδες και δώρα. Θα έρθετε πιο κοντά,θα μοιραστείτε τις ιδέες σας και θα νιώσετε αυτήν την αίσθηση της οικογένειας που κυριαρχεί αυτές τις μέρες.

5. Φτιάξε του/της το δικό σου πασχαλινό καλάθι.
Αγόρασε ένα μικρό καλαθάκι και βάλε μέσα ό,τι πιστεύεις ότι μπορεί να του/της αρέσει για αυτές τις μέρες. Είναι ένα αρκετό πρωτότυπο αλλά και επίκαιρο δώρο που θα τον/την ενθουσιάσει και παράλληλα θα διατηρήσει και το πνεύμα των ημερών.
Αυτές λοιπόν είναι μερικές μόνο ιδέες που μπορούν να μετατρέψουν τις μέρες του Πάσχα, στις καλύτερες διακοπές του χρόνου. Μοναδικές και ρομαντικές όπως ο αέρας αγιότητας που αποπνέουν!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr