ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Ποιες εκφράσεις μας γοητεύουν και ποιες μας απωθούν σε έναν άντρα;

img

Τι είναι αυτό που βρίσκουμε γοητευτικό σε έναν άντρα; Σύμφωνα με την επιστήμη, το χαμόγελο του σίγουρα δεν είναι ανάμεσα στις top προτιμήσεις μας όσον αφορά στις (συναισθηματικές) εκφράσεις του προσώπου ενός άντρα. Γιατί όμως;

Σύμφωνα με τους ερευνητές του πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που είναι… σέξι και οι γυναίκες γοητεύονται από άντρες που δείχνουν ότι μπορούν να παρέχουν! Διαβάστε παρακάτω…

Ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν πέρα για πέρα αναμενόμενα, αυτό που επίσης επισήμαναν οι ερευνητές είναι ότι οι άντρες που μοιάζουν χαρούμενοι και χαμογελούν συχνά δεν δίνουν «σήμα» στις γυναίκες ότι θα γίνουν καλοί σύντροφοι (με την έννοια ότι θα μπορούν να παρέχουν πράγματα).

Το χαμόγελο δείχνει ότι κάποιος είναι προσιτός, καλός, φιλικός και που έχει κατανόηση, κάτι που δεν ερμηνεύεται πάντα θετικά από τις γυναίκες, αφού ένα χαμόγελο μπορεί να μην υποδηλώνει ότι ο άντρας είναι ανταγωνιστικός, δυνατός, προστατευτικός.

Αντίθετα, οι εκφράσεις που δείχνουν ότι ένας άντρας έχει αυτοπεποίθηση και είναι περήφανος -μέσα από τη γλώσσα του σώματος, το βλέμμα, τον τόνο της φωνής αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου του-φαίνεται ότι κερδίζουν τις γυναίκες!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr