ΓΟΝΕΙΣ: «Θα ήθελα να ήμουν η τέλεια Μαμά, αλλά..» – Η Συγκλονιστική επιστολή μιας Ανύπαντρης Μητέρας που κάνει τον Γύρο του Διαδικτύου

img

Μια ελεύθερη μαμά από το Gold Coast, έχει γράψει ένα ειλικρινές μήνυμα στο Facebook σχετικά με τον αγώνα που δίνει για να μεγαλώσει τον 19 μηνών γιο της, μόνη της.

Η 26χρονη Amy-Lee, μιλούσε στο τηλέφωνο με την αδελφή της σχετικά με το πρόβλημα των παιδιών τους να κοιμηθούν το βράδυ. Καθώς οι γυναίκες δεν κοιμόντουσαν και είχαν παρηγοριά η μια την άλλη, η Amy-Lee έκανε μια σκέψη που αποφάσισε να μοιραστεί στο Facebook.

«Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει,» ξεκινάει. «Το να είσαι μια μητέρα μόνη, είναι σκληρό. Το να είσαι μαμά με ένα 19 μηνών παιδί που δεν θέλει να κοιμηθεί, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Δεν έχω καμία υποστήριξη από πουθενά. Έχω αναλάβει το γιό μου ολοκληρωτικά, ο πατέρας του δεν έχει καμία δουλειά με εμάς.»

Η Amy-Lee, αποκάλυψε ότι έπρεπε να πάει στο δωμάτιό της να κλάψει εκείνη την ημέρα, αφού καθησυχάσει το γιό της.

«Ω, έκλαψα τόσο πολύ,» έγραψε. «Αυτή δεν είναι η μαμά που θέλω να είμαι. Θέλω να είμαι γεμάτη χαμόγελα και ευτυχισμένη όλη την ώρα, αλλά η ζωή δεν μου το επιτρέπει.»

1

2

«Κανονικά, εγώ δεν λέω σε κανέναν όταν αγωνίζομαι τόσο πολύ. Σήμερα όμως το έκανα και ένιωσα καλύτερα.»

«Να μιλάτε σε κάποιον όταν το έχετε ανάγκη. Στον οποιονδήποτε. Στείλτε μου μήνυμα αν χρειαστεί.»

«Απλά να θυμάστε ότι είναι εντάξει το να μην είστε εντάξει, το να είσαι μαμά θέλει σκληρή δουλειά.»

Η Amy-Lee αποκάλυψε ότι πριν γράψει αυτό το μήνυμα στο Facebook, ήταν η χειρότερή της νύχτα στο να βάλει το γιο της για ύπνο.
Αλλά η αδελφή της, της έδωσε την αίσθηση ότι «επιτρέπεται να κλαίει».

«Η αδελφή μου έχει ένα νεογέννητο κοριτσάκι που κοιμάται ακριβώς τόσο δύσκολα όσο και ο γιος μου. Έτσι, εκείνη την ημέρα στερηθήκαμε τον ύπνο και οι δυο», είπε η Amy-Lee.

3

4

«Αυτή με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν χρειάζεται να είμαι πάντα αυτή η υπέροχη μαμά που προσπαθώ να είμαι.»

Ήταν ένα συναίσθημα που η Amy-Lee ήθελε να μοιραστεί με άλλες μαμάδες και να βεβαιωθεί ότι δεν αισθάνονται μόνες στον κόσμο.
«Γιατί να φοβόμαστε μην κριθούμε ως ένας κανονικός άνθρωπος;»

Η Amy-Lee έχει λάβει περισσότερα από 60 μηνύματα από μητέρες σε όμοια κατάσταση, οι οποίες την ευχαριστούν για τη θέση της αποκαλύπτοντας παρόμοιες στιγμές και συναισθήματα.

5

6

Οι περισσότερες μαμάδες ανέφεραν ότι δεν έχουν υποστήριξη από πουθενά. Η Amy-Lee, προσπάθησε να απαντήσει σε όσες περισσότερες από τις μητέρες ήταν δυνατόν και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook όπου ο καθένας μπορεί να μιλάει ελεύθερα για τις απογοητεύσεις του. Είπε, ότι το μήνυμα στο Facebook έχει ήδη αλλάξει τη ζωή της και ελπίζει ότι θα εμπνεύσει και άλλες μαμάδες, αλλά και μπαμπάδες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr