ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 10 Μυστικά αποκλειστικά για Ζευγάρια για να Βγαίνετε πάντα Τέλειες Φωτογραφίες μαζί. Το 3ο είναι Χρυσός!

img

Γιατί κάποια ζευγάρια βγαίνουν πάντα με φωτογένεια στις φωτογραφίες, όποια στάση και αν πάρουν; Είναι απλό: γνωρίζουν κάποια μικρά μυστικά, που βοηθούν να δοθεί έμφαση στα δυνατά σημεία και να κρύψουν τα αδύνατα. 

Σας δείχνουμε τα πιο κοινά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια όταν φωτογραφίζονται και πως να τα αποφύγετε. Θυμηθείτε αυτά τα μικρά κόλπα την επόμενη φορά που θα φωτογραφηθείτε με τον σύντροφό σας και οι φωτογραφίες σας πάντα θα δείχνουν υπέροχες!

1. Η κλασική στάση «Η αγκαλιά»

viraltopnews.gr

Προσπαθήστε να μη καλύπτετε τα χέρια ο ένας του άλλου, καθώς αυτό δίνει έμφαση στα χέρια, και όχι στις φιγούρες. Απλά γυρίστε το σώμα προς τον φακό και προσέξτε στο στήσιμό σας να μη κατεβάσετε το κεφάλι.

2. Το μισογυρισμένο πρόσωπο προς τον άλλον

viraltopnews.gr

Τα σηκωμένα χέρια προσθέτουν οπτικό όγκο στα χέρια και τους ώμους και επιπλέον, δίνουν την εντύπωση ότι έχετε μεγαλύτερο σώμα. Χαμηλώστε τα χέρια και λυγίστε τα, θα δείχνουν πιο κομψά, και οπτικά το σώμα σας θα δείχνει πιο αδύνατο.

3. Πιάστε τον σύντροφό σας από το χέρι

viraltopnews.gr

Αν γέρνετε στο πλάι στον φίλο σας, τότε αυτό μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά σας. Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, πιάστε το σύντροφό σας από το χέρι, και σταθείτε ένα μικρό βήμα πίσω του.

4. Αγκαλιάζοντας τον ώμο

viraltopnews.gr

Είναι καλύτερα να μη βάλετε το κεφάλι σας στον ώμο του συντρόφου σας, καθώς η διαφορά στο ύψος μπορεί να φαίνεται αστεία, αλλά και μπορεί να φαίνονται αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Σταθείτε ελαφρώς πίσω του και απαλά αγκαλιάστε τον από τον ώμο. Αισθητικά φαίνεται καλύτερα και οπτικά θα φαίνεστε πιο αδύνατη.

5. Η μισογυρισμένη στάση προς το φακό, με τον δεξί ώμο μπροστά

viraltopnews.gr

Όπως είπαμε και προηγουμένος, προσέξτε να μη κλείνετε με το χέρι στο σώμα, καθώς θα φαίνεται ότι ο άντρας πιέζει στη κοιλιά τη κοπέλα. Η πιο σωστή στάση είναι και οι δύο μισογυρισμένοι προς το φακό, με ίσιους τους ώμους, και απαλά αγκαλιάζοντας τη σύντροφο.

6. Καθιστή στάση

viraltopnews.gr

Αν θέλετε να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας όσο εκείνος κάθεται, μη γέρνετε με όλο το βάρος σας πάνω του. Είναι επίσης λάθος να τον αγκαλιάσετε στους ώμους, καθώς φαίνεται σα να του κάνετε κεφαλοκλείδωμα. Σταθείτε ελαφρώς πίσω του και γύρτε ελαφρώς προς τον σύντροφό σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας απαλά στους ώμους του, χωρίς να τα κρατάτε μεταξύ τους.

7. Αγκαλιά με φιλί

viraltopnews.gr

Αποφύγετε το φιλί στο μέτωπο ή τη μύτη, καθώς η κοπέλα φαίνεται να γέρνει μπροστά. Σε αυτή τη στάση μπορείτε να φιλήσετε τη κοπέλα στο κεφάλι, αλλά εκείνη να κοιτάζει προς το φακό και να την αγκαλιάζετε ελαφρώς.

8. Αγκαλιά με στροφή προς το φακό

viraltopnews.gr

Προσπαθήστε να μη γέρνετε το κεφάλι ο ένας προς τον άλλον, για να μη φαίνεστε σαν σιαμαία δίδυμα. Οι ώμοι πρέπει να είναι ίσιοι και ελαφρώς γυρισμένοι προς το κέντρο.

9. Φιλί

viraltopnews.gr

Όταν φιλιέστε αποφύγετε να ακουμπάτε μεταξύ σας τις μύτες και απλά ακουμπήστε ελαφρώς τα χείλη μεταξύ σας.

10. Στάση με σφιχτή αγκαλιά

viraltopnews.gr

Μη το παρακάνετε, αγκαλιάζοντας το σύντροφό σας δημιουργώντας μια παράξενη φιγούρα. Μπορείτε απλά να κρατήσετε τη σύντροφό σας και να της δώσετε ένα φιλί στο μάγουλο, μη ξεχνώντας να έχετε ίσια στάση και μισογυρισμένη προς το φακό.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr