ΠΟΤΑ-ΡΟΦΗΜΑΤΑ: Αρωματικό νερό – Το ποτό που θα χαλαρώσει το σώμα σας!!

img

Οι ειδικοί συστήνουν 6-8 ποτήρια υγρών την ημέρα όλο το χρόνο, αλλά οι πρόσφατες μελέτες τα αυξήσανε ακόμη περισσότερο, σε 10 ποτήρια για τις γυναίκες και 12 ποτήρια για τους άνδρες. Όλα τα υγρά (εκτός αλκοόλ) που περιλαμβάνονται σε αυτά τα 10 ή 12 ποτήρια, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών συστατικών του αρωματισμένου νερού.

Αν έχετε ανανά και φρέσκο δυόσμο, στη συνέχεια, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτό το τέλειο αναψυκτικό. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Ετοιμάστε 150 γρ ανανά σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε το σε μια καράφα με μια χούφτα φρέσκο δυόσμο. Τα συστατικά μπορείτε επίσης να τα λιώσετε, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Αν λιώσετε τα συστατικά, το νερό θα πάρει ταχύτερη και ισχυρότερη γεύση αλλά αν δεν το κάνετε, το νερό μετά από 8 ώρες θα πάρει σιγά σιγά το σύνολο της γεύσης και θα είναι πιο ήπιο αλλά και ακόμα πιο δροσιστικό. Γεμίστε την καράφα με παγάκια, και στη συνέχεια προσθέστε το νερό. Κλείστε το με πλαστική μεμβράνη και το αφήστε το στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.

Κάθε δώρο από τη φύση έχει μια ειδικότητα, συμπεριλαμβανομένων των κύριων συστατικών της παρούσας του αναψυκτικό. Έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και ως εκ τούτου συνιστάται για τους οξύθυμους και ανήσυχους ανθρώπους και γι “αυτό βοηθά με πονοκεφάλους και τη ναυτία που είναι αποτέλεσμα του άγχους. Ο ανανάς συνιστάται επίσης για να βοηθήσει στη θεραπεία του νευρικού συστήματος και η βιταμίνη-Β που περιέχει, μετατρέπει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια, ενισχύει τους μυς και προάγει τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr