ΑΝΔΡΑΣ: Οι Άντρες με Κοιλίτσα ελκύουν Περισσότερο τις Γυναίκες και Ζουν πιο Πολλά Χρόνια, σύμφωνα με τους Επιστήμονες!

img

Ο σωματότυπος του «μπαμπά» (dad bod) γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής σε ελκυστικότητα, αν λάβουμε υπόψιν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Βινς Βον.

1

Σε περίπτωση που δε το γνωρίζατε, ο όρος dad bod είναι ένας όρος για αυτούς τους άντρες που έχουν κάποια παραπανίσια παχάκια στη μέση.

2

Ξαφνικά, οι άντρες με κοιλίτσα έγιναν σeξυ, που είναι καλά νέα για όσους αγαπούν τη πίτσα και τη μπύρα και έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να χτυπιούνται όλη μέρα στο γυμναστήριο.

3

Σύμφωνα με τον Richard Bribiescas, καθηγητή Ανθρωπολογίας στο πανεπιστήμιο του Γέιλ, οι μεγαλύτεροι άντρες με παιδιά και λίγο παραπανίσιο βάρος είναι πιο ελκυστικοί προς τις γυναίκες.

4

Τα παιδιά τους είναι ένδειξη αυξημένου ανδρισμού, που καθόλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας είναι ένα βιολογικό χαρακτηριστικό στους άντρες συντρόφους, με απώτερο σκοπό τη συνέχιση του ανθρώπινου είδους με τους πιο δυνατούς κολυμβητές σπέρματος, όπως ο 73χρονος μπαμπάς και θρύλος του κινηματογράφου, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

5

Στο νέο βιβλίο του Bribiescas «Πως Μεγαλώνουν οι Άντρες» αναφέρει ότι οι άντρες που παχαίνουν μετά την απόκτηση παιδιών εξαιτίας της μειωμένης τεστοστερόνης, στην πραγματικότητα αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής και ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Οι άντρες με παχάκια, υπάρχουν στοιχεία ότι είναι λιγότερο πιθανό να πάθουν καρδιακή προσβολή και καρκίνο του προστάτη.

6

Γράφει στο βιβλίο του: «Μία από τις συνέπειες των χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης είναι η απώλεια της μυϊκής μάζας και η αύξηση του λίπους. Αυτή η αλλαγή στη σωματική σύνθεση επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής και υποθετικά, η ορμονική αλλαγή, προωθεί μεγαλύτερη στήριξη στους απογόνους.»

7

Αυτό κάνει τους μεγαλύτερους μπαμπάδες περισσότερο ελκυστικούς στις γυναίκες, που ψάχνουν έναν μακροχρόνιο σύντροφο.

8

9


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr