ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Η Ανατριχιαστική Ιστορία του Κουρέα που Δολοφονούσε τους Πελάτες του και τους έκοβε τη Σάρκα. Το πιο Σοκαριστικό όμως είναι…

img

Τον 14ο αιώνα, συνέβησαν μία σειρά από παράξενα γεγονότα στο rue Chanoinesse, μία μικρή οδό στο Ile de la Cité του Παρισιού.

viraltopnews.gr

Η διεύθυνση αυτή ήταν πολύ γνωστή ανάμεσα στους καλοφαγάδες του Παρισιού – ήταν το μέρος από το οποίο οι αριστοκράτες αγόραζαν τα πεντανόστιμα πιάτα που έφτιαχνε ένα γνωστός μάγειρας. Ακόμα και ο βασιλιάς Κάρολος ο VI είχε επισκεφτεί την περιοχή για να δοκιμάσει τα ξακουστά πατέ κρεάτων.

Το πρόβλημα με τα πατέ όμως είναι πως δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις τι ακριβώς περιέχουν. Το διάσημο εστιατόρια ήταν δίπλα από ένα κομμωτήριο και οι δύο ιδιοκτήτες ήταν πολύ καλοί φίλοι. Αυτό που κατέληξαν να κάνουν όμως στο κελάρι του εστιατορίου ήταν τόσο δαιμονικό που δυσκολευόμαστε να το χωνέψουμε.

viraltopnews.gr

Ο κουρέας προσπαθούσε να προσελκύσει στο μαγαζί του νεαρούς φοιτητές από άλλες χώρες που ζούσαν στο Ile de la Cité. Αλλά γιατί συγκεκριμένα ξένους φοιτητές; Γιατί όταν εξαφανιζόντουσαν, ελάχιστοι άνθρωποι το καταλάβαιναν.

viraltopnews.gr

Ενώ ξύριζε τους πελάτες του, ο κουρέας τους πήγαινε στο κελάρι και τους έκοβε τον λαιμό με το ξυράφι. Μετά ερχόταν ο μάγειρας και έπαιρνε τα πτώματα για να φτιάξει πατέ από την σάρκα τους. Στην πραγματικότητα, οι λιχουδιές που έφτιαχνε ήταν από ανθρώπινο κρέας!

Αυτή η μακάβρια συνεργασία κράτησε για 3 χρόνια και θα είχε κρατήσει πολύ περισσότερο εάν δεν υπήρχε ένας πολύ ιδιαίτερος μάρτυρας για τα εγκλήματά τους: ένας σκύλος.

Ένα από τα θύματα του κουρέα είχε έναν σκύλο. Ο σκύλος αυτός τον περίμενε μπροστά από το μαγαζί του μέχρι να επιστρέψει. Ο φοιτητής αυτός είχε και μία γυναίκα η οποία όταν πήγε να τον ψάξει, βρήκε τον σκύλο του έξω από το κατάστημα. Έτσι, τους υποπτεύθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Όταν έψαξαν το μαγαζί του, αποκαλύφτηκαν τα φρικιαστικά τους εγκλήματα.

Όταν η αστυνομία ανακάλυψε σωρούς από ανθρώπινα οστά και σάρκες, τους συνέλαβε αμέσως. Σαν τιμωρία για τα εγκλήματά τους, τους έκαψαν ζωντανούς και κατέστρεψαν τα καταστήματά τους.

Μετά από αυτό, η περιοχή εκείνη εγκαταλείφτηκε. Κανείς δεν ήθελε να ζει σε μία περιοχή που είχαν γίνει τόσο φρικιαστικά εγκλήματα. Έναν αιώνα μετά όμως, η οδός αυτή τελικά ζωντάνεψε ξανά.

Πολλά από τα κτίρια αποκαταστάθηκαν και υπάρχουν ακόμα και κάποιες από τις πέτρες που υπήρχαν σ’αυτό το κελάρι. Η ειρωνεία είναι πως ένα από τα κτίρια στην οδό αυτή είναι πλέον αστυνομικό τμήμα!

Το rue Chanoinesse ήταν το μέρος όπου έγιναν κάποια πολύ άσχημα εγκλήματα. Εάν πάτε ποτέ στο Παρίσι, μην χάσετε την ευκαιρία να περπατήσετε στην Ile de la Cité, και όταν το κάνετε, σιγουρέψτε πως θα περάσετε από αυτή την οδό με το σκοτεινό παρελθόν…


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr