ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φωτογραφίζει διάσημες Γυναίκες ΧΩΡΙΣ Ρετούς για να αναδείξει την πραγματική τους Ομορφιά. Το αποτέλεσμα; Θα σας Μαγέψει!

img

Αντί να βάζει μακιγιάζ στις γυναίκες πριν τις φωτογραφίσει, ο Γερμανός φωτογράφος, Peter Lindbergh, καταγράφει την φυσική τους ομορφιάς και δεν κάνει καθόλου ρετούς στις φωτογραφίες του. Με τον τίτλο “Emotional”, έχει κάνει μία σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών για το ημερολόγιο της Pirelli για το 2017.

“Ήθελα να αποτυπώσω τις γυναίκες μέσα από τα συναισθήματά τους και όχι όσον αφορά την “τελειότητά” τους. Γι’αυτό και ονόμασα την φετινή έκδοση του ημερολογίου Emotional: δεν έχει να κάνει με την τεχνητή τελειότητα, αλλά τον πραγματικό κόσμο και τα συναισθήματα που υπάρχουν πίσω από τα πρόσωπα αυτών των γυναικών,” είπε ο Lindbergh.

Φωτογράφισε 14 αγαπημένες ηθοποιούς, ανάμεσά τους τις Nicole Kidman, Uma Thurman και Penelope Cruz. Η φωτογράφιση έγινε στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, το Λος Άντζελες και σε μία παραλία της Γαλλίας.

Κάθε φωτογραφία δείχνει πως η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την νεότητα ή την τελειότητα, όπως την δείχνουν τα μέσα, αλλά με τα  συναισθήματα που υπάρχουν μέσα μας.

Δείτε μερικές από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της σειράς παρακάτω:

Nicole Kidman

viraltopnews.gr

Robin Wright

viraltopnews.gr

Lupita Nyong’o

viraltopnews.gr

Penelope Cruz

viraltopnews.gr

Kate Winslet

viraltopnews.gr

Jessica Chastain

viraltopnews.gr

Uma Thurman

viraltopnews.gr

Julianne Moore

viraltopnews.gr

Helen Mirren

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr