ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: 2 Φορές την εβδομάδα, τρίβει τα Πόδια της με Μαγειρική Σόδα. Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνες!

img

Η μαγειρική σόδα είναι μια απίστευτα ευέλικτο συστατικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν καθαρισμού, ένα γαστρονομικό συστατικό, και ως φυσικό φάρμακο.

Είναι οικονομικό, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αντικαταστήσετε εμπορικά προϊόντα με αυτό το απλό συστατικό και να αποφύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις των επιβλαβών χημικών ουσιών.

Σας παρουσιάζουμε μερικές χρήσεις του όξινου ανθρακικού νατρίου, της κοινής μαγειρικής σόδας:

Καθαρίστε και χαλαρώστε τα πόδια σας

Μουλιάστε τα πόδια σας σε λίγο νερό με 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε απαλό μασάζ. Κάντε το δύο φορές την εβδομάδα και θα παρατηρήσετε φοβερά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη μαγειρική σόδα στο μπάνιο σας για να ανανεώσετε και να χαλαρώσετε ολόκληρο το σώμα σας.

Καούρα και προβλήματα στομαχιού

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα ισχυρό αντιόξινο. Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού σε ένα ποτήρι κρύο νερό και πιείτε το. Θα ανακουφίσει άμεσα τα προβλήματα καούρας και του στομαχιού.

Σταματήστε την εφίδρωση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μείγμα νερού και μαγειρικής σόδας για να σταματήσετε την υπερβολική εφίδρωση και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές. Οι μασχάλες σας θα παραμείνουν στεγνές χωρίς χημικές ουσίες, και θα σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα με τα προϊόντα αποσμητικών.

Καταπραΰνετε τα ηλιακά εγκαύματα

Προσθέστε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο μπάνιο σας και κάντε μπάνιο σε χλιαρό νερό για περίπου μισή ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην χρησιμοποιείτε πετσέτα, αλλά στεγνώστε το σώμα σας φυσικά.

Καταπραΰνει τα τσιμπήματα από μέλισσα

Η μαγειρική σόδα είναι ευεργετική στην περίπτωση τσιμπήματος από σφήκα και μέλισσα, καθώς οι αλκαλικές της ιδιότητες καταπολεμούν το μυρμηκικό οξύ στην πληγή. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφαιρέστε το κεντρί, και εφαρμόστε ένα μείγμα από νερό και μαγειρική σόδα στην πληγείσα περιοχή.

Ενισχύστε το σαμπουάν σας

Προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα στο κανονικό σαμπουάν σας για να ενισχύσετε τις ιδιότητες καθαρισμού και κάντε τα μαλλιά πιο λαμπερά. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά, μουλιάστε τις χτένες και τις βούρτσες σε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και νερό, χτενιστείτε για να αφαιρέσετε τη λιπαρότητα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τη χτένα.

Ανακουφίστε θραύσματα

Σύμφωνα με τον Δρ. Mercola, ο συνδυασμός της μαγειρικής σόδας και του νερού μπορεί να θεραπεύσει δερματικά προβλήματα, όπως θραύσματα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr