ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Μήπως βαρεθήκατε τις σκασμένες φτέρνες; Εδώ θα βρείτε την πιο αποτελεσματική και φθηνή θεραπεία για να απαλλαγείτε από αυτές!

img

Δεν χρειάζεται να πληρώνετε δαπανηρές θεραπείες σε ινστιτούτα αισθητικής για να έχετε όμορφες και μαλακές φτέρνες. Μπορείτε εύκολα να διεξάγετε τη δική σας θεραπεία στο σπίτι με ελάχιστο κόστος.

Λόγω του ζεστού καιρού και της μακράς παραμονής στο σπίτι, το δέρμα γίνεται ξηρό, και στη συνέχεια προκαλείται ρήξη του δέρματος. Για να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, οι άνθρωποι πηγαίνουν συνήθως σε ακριβά ινστιτούτα, τα οποία εκτός από ότι παίρνουν τα χρήματά τους, τα άτομα εκεί, σπαταλούν και το χρόνο τους. Ωστόσο, υπάρχει ένας 100% αξιόπιστος, φυσικός και ανέξοδος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
  • 4-5L ζεστό νερό
  •  Ενυδατική κρέμα (π.χ.. Για το πρόσωπο ή τα χέρια)
  • Βούρτσα, ελαφρόπετρα ή ένα μαλακό σφουγγάρι
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικό)

Δεν χρειάζεται να πληρώνετε δαπανηρές θεραπείες σε ινστιτούτα αισθητικής για να έχετε όμορφες και μαλακές φτέρνες. Μπορείτε εύκολα να διεξάγετε τη δική σας θεραπεία στο σπίτι με ελάχιστο κόστος.

Παρασκευή:

Πάρτε ένα μπολ με νερό και προσθέστε τη σόδα σε αυτό, αφήνοντας τη μέχρι να διαλυθεί τελείως. Βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι ζεστό ούτε κρύο. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή άλλα αιθέρια έλαια αν θέλετε.

Κρατήστε τα πόδια σας στο νερό για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξύστε τα νεκρά στρώματα του δέρματος σας. Πλύνετε το δέρμα με νερό και στη συνέχεια απλώστε του, την ενυδατική κρέμα. Βάλτε κάλτσες στα πόδια, έτσι ώστε η υγρασία να μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα και φορέστε τες για αρκετές ώρες.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το βαθμό στον οποίο έχει καταστραφεί το δέρμα σας, και το καλοκαίρι είναι αρκετό να εκτελείτε αυτή την διαδικασία δύο φορές το μήνα. Αν θέλετε πιο γρήγορα αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνετε μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και να την εφαρμόσετε στο δέρμα σας πριν από το ξύσιμο.

Με αυτή τη φανταστική συνταγή ποτέ, δεν θα έχετε προβλήματα με ξηρές και σκασμένες φτέρνες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr