ΑΝΔΡΑΣ: Δείτε ΤΙ πραγματικά συμβαίνει όταν ένας Άντρας αγκαλιάζει μία Γυναίκα… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

img

Όταν ένας άντρας πλησιάζει σιωπηλά από πίσω και αγκαλιάζει μια γυναίκα, δημιουργεί έναν κύκλο. Τον δικό του και τον δικό της κύκλο. Είναι ο κύκλος της τρυφερότητας, της ζεστασιάς και της προστασίας. Τοποθετεί την γυναίκα στη μέση αυτού του παθιασμένου κύκλου. Εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, ακούσια, της δείχνει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντός του. Ένας άνδρας κρατάει μια γυναίκα στη σιωπή και αυτή μένει σιωπηλή. Αισθάνεται τα θερμά ρεύματα που προέρχονται από τα καuτά και ήρεμα χέρια του.

Όταν ένας άνδρας αγκαλιάζει μια γυναίκα, αυτή αισθάνεται σαν να έχει φτερά και ότι μπορεί να πετάξει. Ένας κύκλος έρωτα με ηρεμία και ζεστασιά. Αυτή η σιωπηλή τρυφερότητα την κάνει να λιώνει σαν ένας κύβος ζάχαρης σε ένα φλιτζάνι τσάι.

Τι αισθάνεται; Ποια είναι εκείνη την στιγμή;

Είναι μία γυναίκα ή ένα κοpίτσι; Μήπως αισθάνεται αγάπη ή είναι αυτή που δίνει αγάπη; Μήπως μια ελαφριά κουβέρτα σιωπής σκεπάζει τους ώμους της γυναίκας και κρύβει τις σκέψεις της από τον άντρα… ή ίσως τίποτα δεν είναι κρυμμένο σε αυτόν τον κύκλο; Εξάλλου, αυτός την κρατάει, προστατεύοντάς την από τον έξω κόσμο που είναι τόσο κρύος και με τόση μοναξιά. Αλλά στα χέρια του είναι ζεστά και άνετα. Αυτά τα χέρια είναι η προστασία και η ηρεμία της. Είναι αυτό που πάντα γυρεύει, περιμένει και ελπίζει…

– David Tumarinson

Να αγκαλιάζετε την γυναίκα σας πιο συχνά. Η θέση της είναι στο κέντρο του κύκλου σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr