ΑΝΔΡΑΣ: Δείτε την 1η Συλλογή Κοσμημάτων για τα Αντρικά Γένια που κάνει Θραύση στο Εξωτερικό! Πως σας Φαίνονται;

img

Το Krato Milano είναι μια στιλάτη μάρκα που προσφέρει μοναδικά πολυτελή αντικείμενα σε άτομα που όχι μόνο θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, αλλά και να βρίσκονται πιο μπροστά. Η πρώτη συλλογή του Krato είναι αφιερωμένη σε άντρες με μούσια που θέλουν να εκφράσουν την μοναδικότητα τους με εκκεντρικό, αλλά με σοφιστικέ τρόπο.

Τα μούσια είναι δείγμα αξιοπρέπειας, στιλ και μοναδικότητας, δηλαδή ο τέλειος καμβάς για να εκφραστεί κανείς. Η συλλογή του Krato με κοσμήματα για τα μούσια περιλαμβάνει εμβληματικά σχήματα, όπως κρανία, άγκυρες και κλασικά κρύσταλλα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν για ένα μοναδικό λουκ.

Προς το παρόν μπορείτε να παραγγείλετε την συλλογή από το Kickstarter μέχρι να συγκεντρωθούν χρήματα ως τις 3 Νοεμβρίου. Οι παραγγελίες θα αρχίσουν να στέλνονται τον Δεκέμβριο πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, επομένως θα μπορούσε να γίνει ένα πραγματικά μοναδικό δώρο.

Στηρίζοντας αυτή την συλλογή, δεν βοηθάτε μόνο ένα αξεσουάρ να έρθει στην ζωή αλλά κερδίζετε και εκπτώσεις για τις μελλοντικές σας αγορές και συμβάλλετε στην ανάπτυξη της κοινότητας των μουσάτων.

53

54

55

56

57

58

59


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr