ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Μαγειρίτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

img

Η αγαπημένη παραδοσιακή μαγειρίτσα που φτιάχνουν το Πάσχα στην Πάρο. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε τη συνταγή για τη μαγειρίτσα:

Προετοιμασία: 60 λεπτά

Μαγείρεμα: 60 λεπτά

Μερίδες: 8

Υλικά συνταγής:

  • 1 συκωταριά από μικρό αρνί
  • 1 αντεριά από μικρό αρνί
  • 2 μαρούλια
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (μικρά) με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 λεμόνι

Για το αυγολέμονο

  • 2 αυγά
  • 1 λεμόνι


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr