ΑΝΔΡΑΣ: H Επιστήμη Μίλησε: ΑΥΤΟΣ είναι ο Τύπος του Άντρα που ΚΑΜΙΆ Γυναίκα Δεν μπορεί να Αντισταθεί!

img

Είναι αρκετά κοινό όταν ένας άντρας μέτριας εμφάνισης, που διαθέτει αυτοπεποίθηση, να είναι περισσότερο επιτυχημένος με τις γυναίκες, από κάποιον με περισσότερο ελκυστικό πρόσωπο. Και υπάρχει εξήγηση γι” αυτό. 

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Psychological Science αποκάλυψε ότι άντρες που δεν εμπίπτουν στα πρότυπα της αντρικής ομορφιάς, αλλά έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν βρίσκονται κοντά σε γυναίκες, έχουν περισσότερη επιτυχία με το γυναικείο φύλο, από άντρες με υψηλότερη εξωτερική ελκυστικότητα.

Στη μελέτη συμμετείχαν 96 άντρες και 103 γυναίκες που έκαναν γρήγορα ραντεβού, όπου ο κάθε συμμετέχων περνούσε 3 λεπτά μιλώντας με άτομο διαφορετικού φύλου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι «άντρες που πίστευαν ότι είναι περισσότερο ελκυστικοί από όσο πραγματικά ήταν, ήταν ελκυστικοί και προς τις γυναίκες.» Και αυτή η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για επιτυχημένες σχέσεις.

Επιπλέον, η μελέτη έδειξε ότι άντρες που τους απασχολούσε λιγότερο η εξωτερική τους εμφάνιση, όχι μόνο είναι περισσότερο επιτυχημένοι με τις γυναίκες, αλλά και μεγαλώνουν παιδιά με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ένα άλλο συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι οι πιο εξωτερικά ελκυστικοί άντρες, είναι πιο πιθανό να απατήσουν τις συντρόφους τους.

Έτσι τώρα γνωρίζουμε δύο πράγματα για τους περισσότερο επιθυμητούς άντρες: οι γυναίκες προτιμούν καλόκαρδους άντρες με αυτοπεποίθηση, και που δεν είναι τόσο ωραίοι. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. 

1


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr